Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieLucrările de la Calea Girocului, fără termen de finalizare. Problema care i-a...

Lucrările de la Calea Girocului, fără termen de finalizare. Problema care i-a tras pe muncitori pe dreapta

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poveste cu repetiție la fiecare lucrare de infradstructură din Timișoara. Dacă la anunțul începerii lucrărilor pentru lărgirea diverselor artere de ciruculație primăria Timișoara avansează un termen de finalizare, ulterior, acesta este prelungit din cauza unor chestiuni care nu au fost cuprinse în proiect. Este și cazul șantierului de pe Calea Girocului, care deocamdată nu mai are un termen de finalizare, după cum recunoaște chiar primarul Nicolae Robu.

„Acolo au fost niște complicații, pentru că gazul trebuie să îl mute proprietarul rețelei de gaz. Iarăși avem de mutat rețeaua de gaz și pe noul tronson și v-am explicat cum e cu astfel de lucrări care apar surpriză pentru că din documente nu apare când se face proiectul. În documente rețeaua de gaz apare altundeva, iar astfel de situații conduc la mari complicații. Firma care face lucrarea respectivă nu are sarcina de a muta rețeaua de gaz și nici primăria nu are această sarcină. Trebuie mutată, se face apel la firma care e proprietar și se cere vă rog să vă mutați rețeaua că nu putem face lucrări. Sigur că acea firmă are bunăvoință și au fost atitudini binevoitoare, nu pot să acuz, dar vin firmele respective și spun < > şi atunci se scurge o perioadă de timp în care se vede că nu se face nimic acolo, firma care face lucrări nu are nicio vină, dar nu putem spune că e de vină nici firma care deține rețeaua de utilități. Se va termina și acolo, am asigurări că se va termina numai că viteza acelui proiect, dată fiind complexitatea lui (…) durata lucrării este mult mai mare decât a fost prevăzut. Nu știu care e situația, dar eu cer cu insistență ca și acolo totul să se termine până la venirea iernii”, a declarat primarul Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare