Temperaturile ridicate înregistrate zilele trecute la Timișoara au dus la o creștere a numărului de persoane care au apelat la numărul 112 pentru a cere ajutor. Medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean au avut mai mult de lucru în aceste zile, pentru că numărul pacienților care au avut nevoie de îngrijiri a crescut cu circa 10% odată cu temperaturile de afară. Dacă la mijlocul săptămânii trecute o medie de 202 pacienți ajungeau la UPU, spre finalul săptămânii numărul acestora a ajuns la 224.

„Au fost pacienți din toate categoriile, inclusiv pacienți cu lipotimie. Aproximativ cinci la sută dintre cei care s-au prezentat la Urgențe au avut episoade lipotimice”, a declarat medicul Mihai Grecu, șeful Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Timișoara.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.