Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sute de timişoreni, la Urgenţe din cauza caniculei. Cele mai des întâlnite probleme

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Temperaturile ridicate înregistrate zilele trecute la Timișoara au dus la o creștere a numărului de persoane care au apelat la numărul 112 pentru a cere ajutor. Medicii de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean au avut mai mult de lucru în aceste zile, pentru că numărul pacienților care au avut nevoie de îngrijiri a crescut cu circa 10% odată cu temperaturile de afară. Dacă la mijlocul săptămânii trecute o medie de 202 pacienți ajungeau la UPU, spre finalul săptămânii numărul acestora a ajuns la 224.

„Au fost pacienți din toate categoriile, inclusiv pacienți cu lipotimie. Aproximativ cinci la sută dintre cei care s-au prezentat la Urgențe au avut episoade lipotimice”, a declarat medicul Mihai Grecu, șeful Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...