ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Armă neletală deţinută de Tudorin Burlacu, preşedintele unei asociaţii de revoluţionari, fără a avea autorizaţie

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

 

 

Cu puţin timp în urmă, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au efectuat o percheziţie domiciliară pe raza municipiului Timişoara, în urma căreia a fost identificată o armă neletală, dar supusă autorizării, deţinută ilegal de Tudorin Burlacu.

În jurul orei 10.00, poliţiştii s-au deplasat pe strada Constantin Brâncoveanu, din Timişoara, unde au efectuat o percheziţie la domiciliul lui Burlacu Tudorin, preşedintele unei asociaţii de revoluţionari şi cu această ocazie poliţiştii au identificat, într-una dintre camere, o puşcă cu aer comprimat, prevăzută cu lunetă şi o cutie cu 134 de alice, calibrul 5,5 mm, deţinute ilegal de bărbat.
În urma audierilor, bărbatul a declarat că armă i-a fost încredinţată de o altă persoană în vederea comercializării.
În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru deţinerea fără drept a unei arme neletale, supuse autorizării.

video-arma cu aer comprimat

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore