ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Tăieri ilegale de arbori, oprite de jandarmii timișeni

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Jandarmii timișeni continuă acțiunile pentru prevenirea tăierii ilegale de arbori. Aceștia au reușit să prindă un bărbat care a tăiat mai mulți arbori nemarcați, în localitatea Povergina.

Bărbatul de 56 de ani a fost prins de către jandarmi după ce a reușit să taie 12 arbori.

„Vineri 15 iulie 2016, în jurul orelor 18.00, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, au desfăşurat o acţiune punctuală pentru prevenirea tăierii ilegale de arbori în zona împădurită de lângă localitatea Povergina, judeţul Timiş.
În urma acestei acţiuni a fost depistat numitul L. G., în vârstă de 56 de ani domiciliat în localitatea Povergina, care a tăiat cu un motoferăstrău, 12 arbori nemarcaţi silvic, de pe raza localităţii unde domiciliază producând un prejudiciu de aproximativ 500 lei”, au transmis jandarmii timișeni.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru tăiere și furt de arbori fără drept, actele fiind predate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Făget.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore