Îngerii Galbeni, „executaţi” din nou de Poliţia Locală Timişoara, pentru blocarea, ridicarea şi transportul abuziv al autovehiculelor

- Advertisement -

Poliţia Locală Timişoara a aplicat, în cursul zilei de ieri, o nouă sancţiune de 2.000 lei pentru societatea Îngerii Galbeni Asigurări SRL, cu sediul în Giarmata, în baza HCL 146/2014, pentru că a blocat autoturismul Dacia Solenza in parcarea unui centru comercial de pe str. Arieş, la data de 26 aprilie 2014.

Un caz similar s-a petrecut în cursul serii de ieri, în parcarea unei societăţi care are contract cu aceeaşi firmă de ridicări în zona str. Miresei, urmând a se lua aceeaşi măsură de sancţionare în cazul în care persoanele păgubite vor depune sesizare la Poliţia Locală.

Potrivit HCL 146/2014, se interzice blocarea, ridicarea, transportul şi depozitarea vehiculelor de alte unităţi cu excepţia celor autorizate de Primăria Municipiului Timişoara şi se interzice depozitarea vehiculelor ridicate în alte spaţii decât cele aprobate de către Primăria Municipiului Timişoara. De asemenea, toate centrele comerciale au obligaţia să deschidă parcările pentru clienţii acestora sau să controleze accesul acestora prin bariere. Acestea au obligaţia de a înştiinţa clienţii cu privire la modalitatea de parcare, respectiv perioada de timp oferită pentru parcarea vehiculelor clienţilor, precum şi sancţiunile în caz de neconformare. Nerespectarea acestor prevederi se sancţionează contraveţional cu amendă de la 2.000 – 2.500 lei.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img