Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Bărbat din Mănăștiur, prins de polițiștii timișeni la ”defrișat”. Cât lemn a vrut să fure cu căruța

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Luni, 10 noiembrie 2014, poliţiştii Secţiei 10 Rurale Făget – Post de Poliţie Ohaba Lungă au desfăşurat activităţi de prevenire şi combatere a ilegalităţilor silvice pe raza de competenţă.

În urma acestei acțiuni, în jurul orei 10:00, poliţiştii au depistat în flagrant, pe raza localităţii Ierşnic, un bărbat de 38 de ani, din comuna Mănăştiur, în timp ce tăia ilegal arbori (de esenţă stejar şi cer) şi îi încărca într-un atelaj.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală şi furt de arbori, iar materialul lemnos (2,5 metri³) a fost ridicat şi predat Ocolului Silvic Lugoj. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Sub cupola M.A.I! Deținutul Alin Morcocian susține că, aflat în arest preventiv, agentul-șef Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale i-a facilitat o...

Înainte de toate, așa cum știu toți infractorii din spațiul danubiano-carpato-pontic, nu e niciun...

La milimetru! Rroma Denisa Căldăraș a ratat cursa Wizz Air de Dortmund care ar fi plasat-o, după audierile de la Parchet, direct în brațele...

Că Denisa Căldăraș a avut noroc cu carul, când a scăpat din ghearele (sub)ofițerilor...