Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

PSD mizează pe ”USL Trăiește” și își face campanie și azi, deși este ILEGAL!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
nori împrăștiați
5.1 ° C
6.2 °
3.9 °
81 %
3.6kmh
40 %
mar
6 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
16 °

PSD folosește o pagină de Facebook, de pe care postează ”în disperare”, deși este ilegal să facă reclamă electorală astăzi. Pagina deschisă pe celebra rețea de socializare, denumită ”Uniunea Social Liberală” datează din 2011, mai precis din data de 5 febriuarie 2011. Aceasta folosește ca imagine de profil un text: ”USL trăiește” – un slogan interzis cu mult timp în urmă de Biroul Electoral Central, dar asta nu-i împiedică să utilizeze acest text pe Facebook. Legat de acest slogan, în timpul campaniei alegerilor europarlamentare din luna mai a acestui an, când PNL a contestat la birourile electorale județene, între care și Timiș, faptul că alianța electorală PSD-UNPR-PC se folosește de această sintagmă. În județele Timiș, Olt, Vaslui, Neamț, Mehedinți și Argeș , liberalii au avut câștig de cauză, motiv pentru care PSD Timiș a contestat la Biroul Electoral Central decizia Biroului Electoral Județean, dar BEC a respins această contestație.

Potrivit legii, continuarea propagandei electorale după încheierea oficială a acesteia (campania s-a încheiat sâmbătă 1 noiembrie 2014, la ora 00:00), precum şi sfătuirea alegătorilor în ziua votului, la sediul secţiilor de votare, să voteze sau să nu voteze un anumit candidat, constituie contravenţie şi se pedepseşte cu amendă de la 1.500 de lei la 4.500 de lei, doar să fie cine s-o aplice!

Mai mult de atât, pagina de Facebook amintită ”crește” frenetic mai ales în ultima săptămână, când a adunat peste 200 de aprecieri, totalizând astăzi peste 30.500 de aprecieri. Cel mai interesant este că pagina nu promovează decât inițiativele PSD, făcând în mod exclusiv campanie electorală pentru Victor Ponta și anti-Klaus Iohannis, principalul contracandidat al social-democratului, la fotoliul de Președinte al României.

Pentru situația în care oamenii legii nu vor lua măsuri împotriva PSD pentru folosirea ilegală a acestei pagini, oamenii de rând o pot face. Fiecare utilizator Facebook poate solicita administratorilor rețelei de socializare închiderea acestei pagini, raportând-o pentru ”spam sau înșelătorie”!

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare