Victor Ponta,susţine propunerea unui student cu privire la ziua de 10 Decembrie

0
984

 Odată cu ocazia „Zilei Porților Deschise” Primul-ministru a discutat cu oamenii care au venit să viziteze Palatul Victoria iar un tânăr l-a întrebat ,dacă este posibil ca data de 10 decembrie să fie declarată zi liberă pentru ca și studenții care studiază în alte orașe decât acolo unde le este dominiciliul stabil să poată să meargă să voteze cu o zi în urmă iar răspunsul este urmatorul:

„Nu îmi doresc decât să voteze cât mai multă lume, să voteze și studenții, să voteze și tinerii pentru că e un vot foarte important pe 9. Nu spun cu cine, important este să voteze, ăsta este cel mai important lucru. Că dupaia degeaba te plângi că nu e bine dacă nu te duci exact când poți, o dată la patru ani”,dar decizia finală îi aparține însă ministrului Educației- Ecaterina Andronescu,care pană în prezent se pare că susţine ideea studentului.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.