Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Victor Ponta,susţine propunerea unui student cu privire la ziua de 10 Decembrie

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

 Victor Ponta,susţine propunerea unui student cu privire la ziua de 10 Decembrie 1Odată cu ocazia „Zilei Porților Deschise” Primul-ministru a discutat cu oamenii care au venit să viziteze Palatul Victoria iar un tânăr l-a întrebat ,dacă este posibil ca data de 10 decembrie să fie declarată zi liberă pentru ca și studenții care studiază în alte orașe decât acolo unde le este dominiciliul stabil să poată să meargă să voteze cu o zi în urmă iar răspunsul este urmatorul:

„Nu îmi doresc decât să voteze cât mai multă lume, să voteze și studenții, să voteze și tinerii pentru că e un vot foarte important pe 9. Nu spun cu cine, important este să voteze, ăsta este cel mai important lucru. Că dupaia degeaba te plângi că nu e bine dacă nu te duci exact când poți, o dată la patru ani”,dar decizia finală îi aparține însă ministrului Educației- Ecaterina Andronescu,care pană în prezent se pare că susţine ideea studentului.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore