Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Sorin Grindeanu, şeful PSD Timiş şi al CJ Timiş, propunerea PSD pentru funcţia de prim-ministru. Ce a declarat despre nominalizare

- Advertisement -

Sorin Grindeanu, preşedintele PSD Timiş şi al Consiliului Judeţean Timiş este cea de-a doua propunere a PSD pentru funcţia de prim-ministru, după ce preşedintele României, Klaus Iohannis, a respins prima propunere, pe Sevil Shhaideh.

„Eu sper ca această propunere să fie luată în serios. L-am rugat pe domnul Tăriceanu să vină aici şi împreună să trimitem, în mod oficial, preşedintelui această adresă prin care să îi transmitem pe cale oficială propunerea noastră. Am fost întrebat dacă mergem la Cotroceni, nu am înţeles cum trebuie să vină acea propunere, dacă noi trebuie să mergem la Cotroceni. Ar fi jenant pentru noi să mergem la poartă la SPP să spunem că avem propunerea. Am făcut acest demers aşa cum domnul preşedinte a spus public că o refuză pe doamna Shhaideh şi am decis să anunţăm public această propunere şi trimitem hârtia oficial”,a declarat liderul PSD Liviu Dragnea.

Sorin Grindeanu a declarat că acceptă numirea cu onoare şi că va munci pentru implementarea programului de guvernare al PSD.

„Le mulţumesc colegilor mei pentru votul de astăzi. E o mare responsabilitate nu doar a votului pe care l-am primit azi din partea colegilor mei şi din partea românilor pentru un program de guvernare pentru un program pe care trebuie să îl punem în practică. Am avut o rugăminte faţă de colegi şi faţă de preşedintele partidului de a-mi fi alături, fiind cel care a coordonat echipa pentru a ajuta la implementarea acestuia. E un lucru simplu pentru că e un program foarte clar, pe etape, dar e şi foarte complicat fiind un program complex care se referă la toate aspectele vieţii noastre, de aceea a fost această rugăminte de a-mi fi alături”, a explicat acesta.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore