Transfer aeroport
2.9 C
Timișoara
27-feb.- 2020
Transfer aeroport

Liberalii din Timiș acuză: locațiile centrelor CJT de colectare legume – fructe au fost alese politic

Si-a parcat BMW-ul ca un nesimtit si a scos numerele de inmatriculare ca sa scape de amenda

Conducătorul unui BMW parcat neregulamentar a crezut că scapă de sancțiune dacă își dă jos numerele...

Concert tribut Iron Maiden cu trupa Rainmaker, la Timisoara

Trupa sârbească Rainmaker ajunge pentru prima dată în Timișoara, unde urmează să susțină un concert-tribut, live,...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie - 3...

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

Primarul comunei Lovrin, Vasile Graur, acuză PSD de politizare a locațiilor centrelor de colectare legume –fructe, pe care Consiliul Județean Timiș vrea să le construiască în județ. În urmă cu câteva zile vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Roxana Iliescu, anunța pe Facebook că au fost stabilite mai multe locații în care se vor construi centre de cotectare legume și fructe.

„Comisia de implementare a proiectului „Centre de colectare și depozitare legume-fructe în județul Timiș-proiect pilot”, a DECIS! Cu 8 voturi din 11 pentru, niciun vot împotrivă și 3 abțineri, locația stabilită pentru proiectul pilot este în Tomnatic (bazinul legumicol Lovrin-Gottlob-Tomnatic) De asemenea, a fost acceptată propunerea mea de stabilire a următoarelor două locații, astfel: Deta, 11 voturi din 11 pentru (bazinul legumicol Giera-Deta-Gataia); Mănăștiur, 7 voturi din 11 (bazinul legumicol Belinț-Lugoj-Mănăștiur). Le mulțumesc frumos tuturor celor implicați și mă bucur că această Comisie, contrar zicalei că atunci când vrei să îngropi un proiect faci o comisie, și-a dovedit eficientă și astfel putem merge mai departe în realizarea Proiectului!„, scria Iliescu pe rețeaua de socializare.

„Doamna Roxana Iliescu s-a comportat cu mine ca și cu un client când își desfășura activitatea ca avocățească. M-a făcut să cred că sunt cel mai îndreptățit să se amenajeze centrul la Lovrin, dar dânsa știa că voi pierde procesul, ca să spun așa. (…) Pot să vă spun că lucrurile nu au fost atât de corecte și doamna arhitect-șef Loredana Pălălău care a însoțit comisia putea să ne spună și nouă ce avem de făcut, nu numai celor de la Tomnatic. (…) Aici discutăm despre o locație în care venim în sprijinul cetățenilor și a legumicultorilor, nu cred că e corect să fie la Tomnatic, toate drumurile trec prin Lovrin și mai apoi duc la Tomnatic„, a declarat primarul Vasile Graur. Primarul Nicolae Robu este de părere că respingerea Lovrinului nu se putea face fără discuții prealabile.

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,691FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

Peste un veac de la construirea primei linii de telegraf din România, la Timişoara

În România, în anul 1852 sunt demarate lucrările de construcţie ale primei linii telegrafice în sistem Morse, pe traseul...