Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Liberalii din Timiș acuză: locațiile centrelor CJT de colectare legume – fructe au fost alese politic

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primarul comunei Lovrin, Vasile Graur, acuză PSD de politizare a locațiilor centrelor de colectare legume –fructe, pe care Consiliul Județean Timiș vrea să le construiască în județ. În urmă cu câteva zile vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Roxana Iliescu, anunța pe Facebook că au fost stabilite mai multe locații în care se vor construi centre de cotectare legume și fructe.

„Comisia de implementare a proiectului „Centre de colectare și depozitare legume-fructe în județul Timiș-proiect pilot”, a DECIS! Cu 8 voturi din 11 pentru, niciun vot împotrivă și 3 abțineri, locația stabilită pentru proiectul pilot este în Tomnatic (bazinul legumicol Lovrin-Gottlob-Tomnatic) De asemenea, a fost acceptată propunerea mea de stabilire a următoarelor două locații, astfel: Deta, 11 voturi din 11 pentru (bazinul legumicol Giera-Deta-Gataia); Mănăștiur, 7 voturi din 11 (bazinul legumicol Belinț-Lugoj-Mănăștiur). Le mulțumesc frumos tuturor celor implicați și mă bucur că această Comisie, contrar zicalei că atunci când vrei să îngropi un proiect faci o comisie, și-a dovedit eficientă și astfel putem merge mai departe în realizarea Proiectului!„, scria Iliescu pe rețeaua de socializare.

„Doamna Roxana Iliescu s-a comportat cu mine ca și cu un client când își desfășura activitatea ca avocățească. M-a făcut să cred că sunt cel mai îndreptățit să se amenajeze centrul la Lovrin, dar dânsa știa că voi pierde procesul, ca să spun așa. (…) Pot să vă spun că lucrurile nu au fost atât de corecte și doamna arhitect-șef Loredana Pălălău care a însoțit comisia putea să ne spună și nouă ce avem de făcut, nu numai celor de la Tomnatic. (…) Aici discutăm despre o locație în care venim în sprijinul cetățenilor și a legumicultorilor, nu cred că e corect să fie la Tomnatic, toate drumurile trec prin Lovrin și mai apoi duc la Tomnatic„, a declarat primarul Vasile Graur. Primarul Nicolae Robu este de părere că respingerea Lovrinului nu se putea face fără discuții prealabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Incepe nebunia martisoarelor, la Timisoara. Stim locatiile in care se vor vinde!

Administrația publică locală din Timișoara a anunțat că, începând de mâine, se pot depune...

Robu, aparitie inedita. De ce a venit la conferinta cu tava cu legume si fructe

Motiv de enervare serios pentru primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care, astăzi, a venit la...

Lecții de colectare selectivă…cu amenzi! Avertismentul Poliției Locale Timișoara

80 de lei pe tonă – atât are de achitat Retim pentru depozitarea deșeurilor...