Liberalii din Timiș acuză: locațiile centrelor CJT de colectare legume – fructe au fost alese politic

Primarul comunei Lovrin, Vasile Graur, acuză PSD de politizare a locațiilor centrelor de colectare legume –fructe, pe care Consiliul Județean Timiș vrea să le construiască în județ. În urmă cu câteva zile vicepreședintele Consiliului Județean Timiș, Roxana Iliescu, anunța pe Facebook că au fost stabilite mai multe locații în care se vor construi centre de cotectare legume și fructe.

„Comisia de implementare a proiectului „Centre de colectare și depozitare legume-fructe în județul Timiș-proiect pilot”, a DECIS! Cu 8 voturi din 11 pentru, niciun vot împotrivă și 3 abțineri, locația stabilită pentru proiectul pilot este în Tomnatic (bazinul legumicol Lovrin-Gottlob-Tomnatic) De asemenea, a fost acceptată propunerea mea de stabilire a următoarelor două locații, astfel: Deta, 11 voturi din 11 pentru (bazinul legumicol Giera-Deta-Gataia); Mănăștiur, 7 voturi din 11 (bazinul legumicol Belinț-Lugoj-Mănăștiur). Le mulțumesc frumos tuturor celor implicați și mă bucur că această Comisie, contrar zicalei că atunci când vrei să îngropi un proiect faci o comisie, și-a dovedit eficientă și astfel putem merge mai departe în realizarea Proiectului!„, scria Iliescu pe rețeaua de socializare.

„Doamna Roxana Iliescu s-a comportat cu mine ca și cu un client când își desfășura activitatea ca avocățească. M-a făcut să cred că sunt cel mai îndreptățit să se amenajeze centrul la Lovrin, dar dânsa știa că voi pierde procesul, ca să spun așa. (…) Pot să vă spun că lucrurile nu au fost atât de corecte și doamna arhitect-șef Loredana Pălălău care a însoțit comisia putea să ne spună și nouă ce avem de făcut, nu numai celor de la Tomnatic. (…) Aici discutăm despre o locație în care venim în sprijinul cetățenilor și a legumicultorilor, nu cred că e corect să fie la Tomnatic, toate drumurile trec prin Lovrin și mai apoi duc la Tomnatic„, a declarat primarul Vasile Graur. Primarul Nicolae Robu este de părere că respingerea Lovrinului nu se putea face fără discuții prealabile.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Incepe nebunia martisoarelor, la Timisoara. Stim locatiile in care se vor vinde!

Administrația publică locală din Timișoara a anunțat că, începând...

Robu, aparitie inedita. De ce a venit la conferinta cu tava cu legume si fructe

Motiv de enervare serios pentru primarul Timișoarei, Nicolae Robu,...

ANAF a întocmit bilanțul pe primele patru luni! Colectare cu peste 6,4 miliarde de lei, față de 2014

Fără o fiscalitate scăzută, prosperitatea mediului de afaceri rămâne...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img