reabilitare-strada-10-iunie-2014-1

„Primăria Municipiului Timişoara are în atenţie promovarea de programe privind dezvoltarea şi întreţinerea tramei stradale a municipiului, în vederea sporirii confortului cetăţenilor şi asigurării siguranţei circulaţiei auto şi pietonale” anunţă instituţia condusă de Robu, cel care marţi, 10 iunie 2014, a mai inaugurat două străzi reabilitate în Timişoara.

În cadrul lucrărilor de întreţinere şi reparaţii străzi au fost realizate lucrări pe strada Verde şi pe strada Petre Olariu, de SC Sylc Con Trans. Lucrările au cuprins aşternerea de covoare asfaltice pe partea carosabilă, pe o suprafaţă totală de 3.489 mp, echivalentul unei străzi convenţionale cu o lungime de 498 de metri lungime şi 7 metri lăţime. De asemenea s-au înlocuit bordurile de delimitare a carosabilului de trotuare, amenajându-se locuri de trecere pentru persoane cu dizabilităţi sau cărucioare, realizându-se marcajul rutier în scopul asigurării siguranţei circulaţiei rutiere şi delimitării a 60 de locuri de parcare. Valoarea totală a lucrărilor realizate pe cele două străzi se ridică la 381.463,98 de lei cu TVA inclus.

De asemenea, a fost reabilitată şi strada Geneva pe o lungime de 490 de metri lungime. Lucrările au vizat aşternerea unui covor asfaltic pe o suprafaţă de 3.430 mp. Valoarea lucrărilor realizate aici se ridică la 250.000 de lei cu TVA inclus, executantul lucrării fiind SC Superconstruct.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.