ponta-adrian-sarbu

Premierul Victor Ponta a afirmat că are „o mică neînţelegere deja de lungă durată” cu Sârbu, pornind de la o discuţie avută cu acesta. „Eu am o mică neînţelegere cu Adrian Sârbu. El a spus că i-a făcut pe toţi preşedinţi şi dacă nu vreau să mă facă şi pe mine. Eu i-am spus <<Nu, mulţumesc>>. Să-şi plătească mai întâi taxele şi de atunci suntem în relaţii foarte reci. Eu am avut o pretenţie social-democrată: întâi să-şi plătească taxele şi apoi ne împrietenim. Şi de atunci suntem un pic cam ‘froid'”, a explicat premierul Ponta, la România TV.

Adrian Sârbu a reacţionat la declaraţiile premierului şi a precizat că s-a întâlnit de mai multe ori cu Victor Ponta, dar că afirmaţia premierului în legătură cu o discuţie pe care au avut-o este „pură fantezie”.

„M-am întâlnit de multe ori cu domnul Ponta, şi nu la cererea mea. Afirmaţia făcută în interviul servit de România TV este o pură fantezie personală. Cariera politică a domniei sale nu a fost şi nu este obiectul activităţilor mele. Nu am neînţelegeri şi nimic de tranzacţionat cu Victor Ponta şi nici cu camarila sa, deranjaţi până la obsesie de existenţa Gândul şi Mediafax. Victor Ponta nu este nici primul şi nici ultimul politician român care, odată ajuns la putere, confundă media cu Disneyland-ul propagandei”, afirmă Adrian Sârbu, citat de Mediafax.

foto:romaniatv.net