ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Pentru a avea pe cine să arunce vina, Ponta şi Dragnea „schimbă” la nivel înalt. Vezi ce decizie au luat

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Premierul Victor Ponta a anunţat că Departamentul de intervenţii în situaţii de urgenţă, care va funcţiona în cadrul Ministerului de Interne, va fi condus de către secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Raed Arafat, scrie Mediafax.

„Departamentul va avea în coordonare Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul General de Aviaţie, dar şi coordonarea operativă a ceea ce înseamnă ambulanţe, unităţile de primiri-urgenţe. Departamentul va fi sub conducerea unui secretar de stat şi, evident, astăzi cred că cel mai potrivit este domnul Arafat, pe care îl voi şi numi astăzi în funcţie”, a spus Ponta, care în jurul orei 11:20, în cadrul unei conferinţe de presă a şi făcut acest lucru.

Arafat va fi concomitent şi vicepreşedinte al comitetului pentru situaţii de urgenţă prezidat de vicepremierul Liviu Dragnea.

„Nu puteam şi nu aveam voie să spun nu. Responsabilitatea este imensă, dar am încredere că împreună cu colegii mei de aici, care sunt nişte profesionişti, o să reuşim să facem treabă mai bună în folosul populaţiei” a declarat Arafat la numirea în noua funcţie.

O „mişcare” cel puţin interesantă, am spune noi, care denotă fie incompetenţa fostului ocupant al funcţiei în care a fost numit Arafat, fie „Doctorul” trebuie să „zboare” cât mai curând din funcţiile publice, acolo unde i s-a format o imagine mai mult mult decât excelentă, fiind extrem de iubit de românii de rând.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore