ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

PSD nu și-a stabilit încă candidatul pentru Primăria Timișoara. Liviu Dragnea, tranșant la adresa lui Titu Bojin

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La mai puțin de un an până la alegerile locale din 2016, lucrurile nu sunt tocmai clare în ceea ce privește candidatul din partea PSD-ului pentru Primăria Timișoara. Aflat sâmbătă la Timișoara, președintele interimar al social democraților, Liviu Dragnea, a spus printre altele cum că în acest moment se caută un candidat care să-l poată învinge pe Nicolae Robu.

Se pare că în interiorul PSD-ului se va da o luptă pentru stabilirea candidaților, de vreme ce Titu Bojin e ieșit din calcule. „Am vrut să am o întâlnire și cu Consiliul Județean al PSD Timiș, în trecere din Caraș-Severin spre Hunedoara, pentru că e un județ important pentru noi, în care conducerea partidului își pune foarte mari speranțe. În sensul acesta am și discutat cu colegii despre cum văd ei anul electoral 2016, cum văd candidaturile pentru municipiul Timișoara, pentru Consiliul Județean, pentru celelalte primării, și am constatat cu bucurie că sunt încrezători. Nu sunt nerealiști, dar nici nu sunt speriați sau demoralizați. Sunt determinați să aibă o abordare puțin diferită în campaniile următoare, pentru a convinge cetățenii din Timiș că PSD este un partid care își propune să le prezinte niște candidați serioși”, a declarat Liviu Dragnea.

În ciuda faptului că în momentul de față nu au un candidat stabilit, Dragnea a spus că speră să câștige lupta la Timișoara, șansele nefiind nule. „Ei speră să câștige Primăria Timișoara. Eu le spun că au șanse, dacă vor identifica un candidat care să poată convinge timișorenii că este mai bun decât primarul Robu. Sunt mai multe variante”, a completat liderul PSD-ului.

În ceea ce privește viitorul lui Titu Bojin, Liviu Dragnea a răspuns într-o manieră categorică. „Răspunsul e nu și este suficient. Titu Bojin e un om pe care îl respect foarte mult, care a făcut multă treabă pentru județul Timiș, dar anul 2016 este cel în care PSD trebuie să își construiască o nouă generație de lideri. Cred că la Consiliul Județean trebuie să mergem cu o altă echipă”, a specificat Liviu Dragnea.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore