ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Aquatim încheie ”programul” de montare a contoarelor cu telecitire în Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Compania locală Aquatim anunță că pe 95% din branșamentele de apă ale timișorenilor au fost instalate deja contoare cu citire la distanță. Montarea acestora a demarat începând din anul 2008, în tranșe anuale, iar în acest an au fost montate deja peste 9.300 din tranșa de 9.500 de contoare cât era prevăzut.

Ca în toate campaniile anuale precedente, Aquatim anunță clienții prin notificări scrise care este data programată pentru înlocuirea contorului. ”Rugăm clienții să colaboreze cu angajații societății, pentru ca montarea noilor dispozitive să decurgă rapid și eficient, în zilele stabilite și anunțate din timp”, susține conducerea companiei locale.

Contoarele cu citire la distanță sunt o investiție avantajoasă pentru companiile de apă, dar și pentru consumatori. Dispozitivele sunt prevăzute cu module radio, care permit citirea consumurilor de la o distanță de maxim 200 de metri și furnizează date corecte, fără erori. Astfel, consumul înregistrat poate fi citit cu regularitate, chiar și atunci când angajații Aquatim nu au acces la contor, iar facturarea se face pe baza consumului real, nu a unor estimări. Înregistrările contoarelor sunt stocate în baze de date, ceea ce face mai ușor pentru compania de apă să depisteze consumurile neobișnuit de mari, care ascund eventuale defecte ale rețelelor interioare.

Aria de operare a societății Aquatim acoperă 100 de localități din județul Timiș, unde sunt montate peste 60.000 de contoare, din care 27.800 în Timișoara. Gradul de contorizare este de 100% în Timișoara și peste 95% în toată aria de operare.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore