Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialUnde dai și unde crapă! Poliția Locală Timișoara a demarat o acțiune...

Unde dai și unde crapă! Poliția Locală Timișoara a demarat o acțiune în Piața 700 și a dat peste un HOȚ, ”în acțiune”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Polițiștii locali din cadrul Birourilor Poliția Piețelor și Intervenții Rapide au efectuat ieri după-amiază o acțiune fulger în Piața 700 pentru verificarea persoanelor care încalcă prevederile Legii 61/1991 republicată referitoare la ordinea și liniștea publică, persoane care apelează la mila publică, provoacă scandal, consumă alcool, fac mizerie ori săvârșesc alte contravenții prevăzute de actele normative în vigoare.

În urma acțiunii au fost preluate din incinta pieței și conduse la sediul Poliției Locale un număr de șapte persoane, din care șase au fost sancționate pentru cerșetorie și abandonarea de deșeuri.

O altă persoană, un tânăr de 23 de ani, cu domiciliul în localitatea Coșteiu, a fost surprins în flagrant în timp ce sustrăgea produse alimentare dintr-un punct de lucru al unei societăți comerciale aflată în stația R.A.T.T. din zonă. Cel în cauză a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare