AcasăStiriEvenimentÎți place adrenalina? De sâmbătă poți sări cu parașuta, la Buziaș! Câștigă...

Îți place adrenalina? De sâmbătă poți sări cu parașuta, la Buziaș! Câștigă UN SALT sau UN ZBOR cu avionul

În weekend se deschide școala de aviație Aero West, la Buziaș. Organizatorii evenimentului de lansare au pregătit un adevărat show aviatic, sărituri cu paraşuta, zboruri cu motoparapanta, motodeltaplan şi acrobaţii cu planorul. Show-ul nu se va desfăşura doar în aer, în timp ce, pe pământ, pe lângă o tombolă, va fi și un show muzical pus la cale de DJ Stafie.

”Din dorinţa de a pune Timişoara pe harta şcolilor de aviaţie din România, Aero West dă naştere unei noi şcoli de aviaţie numită „Aero West Training”. Urmând cursurile acestei şcoli se pot obţine licenţe de zbor LAPL (Licenţă Aeronave Uşoare), PPL (Licenţă Pilot Privat), Night Rating şi CPL (Licenţă Pilot Comercial). Tot la şcoala noastră pot fi urmate şi cursurile de „Sailplane towing ratings” şi „Banner towing ratings”. Sâmbătă, la aerodromul de la Buziaş, deschidem şcoala de aviaţie cu un show de senzaţie, care va avea loc între orele 14:00 şi 17:00. Îi aşteptăm cu plăcere pe toţi cei interesaţi”, a declarat Nicolae Lascu, directorul Aero West Training.

Aero West este o companie de aviaţie utilitară, cu domeniu principal de activitate în agricultură, oferind însă şi o gamă variată de servicii în domeniul transportului aerian sau al petrecerii timpului liber. Compania pune la dispoziţie spre închiriere o flotă formată din:
8 aeronave AN2 – echipate pentru diverse activităţi din agricultura sau paraşutism;
2 aeronave Cessna 152 – pentru zbor individual, cât şi pentru cursurile şcolii de aviaţie;
o aeronavă Cessna 172 – pentru zboruri individuale, air taxi, coletărie, etc.

Cei interesați pot participa chiar și la un concurs, a cărui premii constă în:
un salt cu parașuta singur sau în tandem, în funcție de experiența participantului;
– un zbor pentru 2 persoane de 15 minute;
– un zbor pentru o persoană de 15 minute.
Extragerea va avea loc în cadrul evenimentului de lansare a școlii de aviație, iar pentru a beneficia de premiu va trebui ca participantul să fie prezent la evenimentul de sâmbătă. Pot participa la concurs persoanele care au împlinit 18 ani, în timp ce minorii pot participa cu acordul părinților și însoțiți de aceștia. Mai ulte detalii despre concurs, pe pagina de Facebook a celor de la Aero West.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente