Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Hoții de buzunare din tramvaie, filmați de un timișorean. Cum operează grupul de infractori

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Majoritatea timișorenilor cunosc problema hoților din tramvaie, dar nimeni nu ia măsuri pentru a-i opri pe aceștia. S-au făcut plângeri la poliția națională și locală, dar hoții acționează nestingheriți în continuare. O demonstrează o filmare realizată de un timișorean care încearcă să prevină călătorii RATT.

În filmarea care dezvăluie cum operează hoții din tramvaie se pot observa patru bărbați și două femei care așteaptă în stația RATT în Piața Sinaia. Imediat cum urcă în tramvai, aceștia se despart, pentru a se infiltra printre călători. În câteva minute, o femeie fură un portofel din buzunarul unui bărbat și îl dă mai departe, până când ajunge în mâinile unuia dintre hoți care a venit pregătit cu o pungă.

„Timișorenii au prins curaj! Înregistrare primită de la un timișorean curajos, ce surprinde modul de operare al hoților, chiar dacă focalizarea este proastă. Înregistrarea este realizată miercuri, la ora 12.50, în zona Sinaia, de către un tânăr timișorean ce a fost furat în trecut de grupul de hoți. La secunda 42-45, hoața în tricou alb, cu o bluză în mână, îi sustrage portofelul domnului în vârstă – deci două furturi, din care unul surprins clar”, a scris pe Facebook Cristi Brâncovan, timișoreanul care a făcut publică filmarea.

El va merge vineri, între orele 13-15, în stația de tramvai din Piața 700, pentru a avertiza călătorii, cu o portavoce, în legătură cu pericolul din mijloacele de transport în comun.

[responsive_youtube

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare