Hoții de buzunare din tramvaie, filmați de un timișorean. Cum operează grupul de infractori

- Advertisement -

Majoritatea timișorenilor cunosc problema hoților din tramvaie, dar nimeni nu ia măsuri pentru a-i opri pe aceștia. S-au făcut plângeri la poliția națională și locală, dar hoții acționează nestingheriți în continuare. O demonstrează o filmare realizată de un timișorean care încearcă să prevină călătorii RATT.

În filmarea care dezvăluie cum operează hoții din tramvaie se pot observa patru bărbați și două femei care așteaptă în stația RATT în Piața Sinaia. Imediat cum urcă în tramvai, aceștia se despart, pentru a se infiltra printre călători. În câteva minute, o femeie fură un portofel din buzunarul unui bărbat și îl dă mai departe, până când ajunge în mâinile unuia dintre hoți care a venit pregătit cu o pungă.

„Timișorenii au prins curaj! Înregistrare primită de la un timișorean curajos, ce surprinde modul de operare al hoților, chiar dacă focalizarea este proastă. Înregistrarea este realizată miercuri, la ora 12.50, în zona Sinaia, de către un tânăr timișorean ce a fost furat în trecut de grupul de hoți. La secunda 42-45, hoața în tricou alb, cu o bluză în mână, îi sustrage portofelul domnului în vârstă – deci două furturi, din care unul surprins clar”, a scris pe Facebook Cristi Brâncovan, timișoreanul care a făcut publică filmarea.

El va merge vineri, între orele 13-15, în stația de tramvai din Piața 700, pentru a avertiza călătorii, cu o portavoce, în legătură cu pericolul din mijloacele de transport în comun.

[responsive_youtube

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu,...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare