Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Popoviciu vrea ca timișorenii să se trateze în Timișoara, nu la Szeged

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
17 ° C
18.4 °
15.1 °
84 %
3.1kmh
0 %
mar
26 °
mie
27 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
24 °

După ce acum câteva zile s-a anunțat că Timișoara nu va beneficia de investiții pentru construcția unui spital regional, toți politicienii locali au ieșit la rampă să dea declarații. Astăzi a venit rândul lui Alin Popoviciu să vorbească despre lipsa spitalului. Printre altele, el a declarat că una din dorințele lui este ca toți cei din vestul țării, care merg la tratament în Occident, să nu mai aibă motive să treacă granița în căutarea sănătății.

„Timișoara este lovită foarte crunt. Premierul a declarat clar, cu subiect și predicat, că Timișoara nu există între cele trei spitale regionale care se vor construi din fonduri europene în următorii 7 ani. În 2011 am stabilit ca spitalul municipal de pe Calea Torontaluilui să fie dat imediat în folosirea ministerului sănătății iar el ne-a garanta tatunci că pe bugetul ce vine pe anul următor vor fi înființate două spitale oncologice în românia. Unul în Timiș și unul în Iași. Banii au venit dar lucrurile s-au tărăgănat atât de mult că astăzi Iașul are spital oncologic terminat iar Timișoara nu are nimic. La spitalul regional, timișoara a fost primul oraș care a pus la dispoziția Ministerului sănătății 10 hectare, un teren foarte scump. Din nou am fost primii și din nou suntem lăsați pe dinafară. Timișoara este singurul oraș din țară unde oamenii din vestul țării merg să se trateze la Szeged, la Budapesta, la Viena. Din acest motiv eu cred că spitalul regional trebuie făcut prima și prima dată la Timișoara. Dacă vrem să începem cu un sistem de sănătate serios hai să îi oprim pe români care sunt tentați să meargă dincolo de graniță. Să le arătăm că statul român are grijă de ei și vrea să construiască spitale”.

1 COMENTARIU

  1. Din nou TIMISOARA este tratata cu dosul de MITICI. Sa nu uite domnii de la putere si din opozitie care ne datoreaza ce sunt azi…noua TIMISORENILOR .Poate le crapa obrazull de rusine macar in ceasul al 12 -lea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare