Pasajul Popa Șapcă, aproape de materializare. Cum va arăta acesta după finalizarea sa VIDEO

Date:

Pasajul Popa Șapcă, unul dintre punctele din traficul timișorean care dă cele mai mari bătăi de cap șoferilor, este aproape de a se transforma, pentru că proiectul este aproape de materializare, după cum anunță edilul Nicolae Robu, pe Facebook. Astfel, după terminarea acestuia, se pare că șoferii vor putea conduce liniștiți spre unul dintre locurile în care se obișnuia să se creeze cele mai mari ambuteiaje.

La finele acestuia strada Popa Șapcă se va lărgi la 4 benzi pe toată extinderea ei, de la punctele cardinale până la trecerea sub calea ferată, la fel se va întâmpla și cu pasajul pe sub calea ferată, dar și cu strada Antenei, pe toată lungimea sa, de la trecerea pe sub calea ferată, până la sensul giratoriu de la Galeria 1.

Potrivit proiectului, se va amenaja un sens giratoriu la intersecția străzii Antenei cu viitorul inel 2 de trafic, dar se vor amenaja și trotuare, precum și piste de biciclete pe ambele părți ale pasajului și străzilor conexe. Și, pentru că sunt cunoscute probleme întâmpinate în acea zonă atunci când Timișoara este acoperită de noi grei de ploaie, vor fi prevăzute pompe pentru evacuarea eficientă a apei pluviale în Bega, nu în rețeaua de canalizare, una depășită de ploile abundente.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare