ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Sebastian Răducanu: „Televiziunea Primăriei nu ajută cu nimic la dezvoltarea orașului!”. Ce comparații cu perioada ceaușistă a făcut președintele PSD Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Televiziunea Primăriei, noua găselniță a edilului Timișoarei Nicolae Robu, nu a scăpat din a fi criticată nici de către cei din PSD. Sebastian Răducanu, președintele Partidului Social Democrat Timișoara, nu vede niciun rost acestei televiziuni și compară perioada actuală a Timișoarei cu cea dinainte de 1989.

„Nu i-am găsit niciun sens televiziunii, nici un folos, nimic cu care să ajute Timișoara. Cred că va da multe subiecte de satiră celor de la Times New Roman. Am citit și eu ce a spus domnul primar cu privire la această televiziune, dar nu înțeleg care va fi acel aspect interactiv. Consider că ne ajunge Monitorul Primăriei, cum pe vremuri exista Scânteia, ne ajunge că avem și panourile imense cu realizările administrației Robu. Mai știu pe cineva, înainte de 1989, care avea și echipă de fotbal, dar vreau să mă opresc din comparații”, a precizat Sebastian Răducanu.

Președintele PSD Timișoara a mai spus că mai importanți trebuie să fie cetățenii și nevoile lor, ci nu astfel de proiecte. „Cred că mai important era să fie ajutat cetățeanul, să se răspundă la solicitările depuse de el, decât să avem o televiziune cu care dânsul să se joace. Este un joc, o glumă și nu ajută deloc la dezvoltarea acestui oraș. Este o mare prostie să pui angajații primăriei să îți ia interviuri, când cetățeanul așteaptă și 30 de zile pentru un act, asta dacă cineva-i răspunde”, a încheiat Sebastian Răducanu cu privire la acest subiect.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore