Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăSebastian Răducanu: „Televiziunea Primăriei nu ajută cu nimic la dezvoltarea orașului!”. Ce...

Sebastian Răducanu: „Televiziunea Primăriei nu ajută cu nimic la dezvoltarea orașului!”. Ce comparații cu perioada ceaușistă a făcut președintele PSD Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Televiziunea Primăriei, noua găselniță a edilului Timișoarei Nicolae Robu, nu a scăpat din a fi criticată nici de către cei din PSD. Sebastian Răducanu, președintele Partidului Social Democrat Timișoara, nu vede niciun rost acestei televiziuni și compară perioada actuală a Timișoarei cu cea dinainte de 1989.

„Nu i-am găsit niciun sens televiziunii, nici un folos, nimic cu care să ajute Timișoara. Cred că va da multe subiecte de satiră celor de la Times New Roman. Am citit și eu ce a spus domnul primar cu privire la această televiziune, dar nu înțeleg care va fi acel aspect interactiv. Consider că ne ajunge Monitorul Primăriei, cum pe vremuri exista Scânteia, ne ajunge că avem și panourile imense cu realizările administrației Robu. Mai știu pe cineva, înainte de 1989, care avea și echipă de fotbal, dar vreau să mă opresc din comparații”, a precizat Sebastian Răducanu.

Președintele PSD Timișoara a mai spus că mai importanți trebuie să fie cetățenii și nevoile lor, ci nu astfel de proiecte. „Cred că mai important era să fie ajutat cetățeanul, să se răspundă la solicitările depuse de el, decât să avem o televiziune cu care dânsul să se joace. Este un joc, o glumă și nu ajută deloc la dezvoltarea acestui oraș. Este o mare prostie să pui angajații primăriei să îți ia interviuri, când cetățeanul așteaptă și 30 de zile pentru un act, asta dacă cineva-i răspunde”, a încheiat Sebastian Răducanu cu privire la acest subiect.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare