ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Sebastian Răducanu sare în apărarea bicicliștilor interziși în zona centrală. Cu ce soluții vine președintele PSD Timișoara VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sebastian Răducanu, președintele PSD Timișoara, sare în ajutorul bicicliștilor interziși în centrul Timișoarei. Această problemă care a făcut vâlvă în orașul de pe Bega este ușor rezolvabilă, sau cel puțin așa consideră pesedistul, care-l invită pe Nicolae Robu la o dezbatere publică.

„Această măsură a interzicerii accesului bicicliștilor este lipsită de sens. Nu cred că trebuie să sufere toți pentru anumiți teribiliști. Propun primarului Nicolae Robu o dezbatere publică, considerând că această problemă poate fi rezolvată prin dialog deschis, nu printr-o decizie personală. Dacă e să ne raportăm la aceste zone pietonale, cred că este de mai mare importanță să găsim soluții de a le dezvolta. E important să vedem ce spații sau ce tip de afaceri se pot dezvolta în zona centrală, astfel încât să fim atractivi, decât să ne luăm de bicicliștii care circulă pe acolo”, a precizat Sebastian Răducanu.

După o analogie făcută între modul în care poate fi rezolvată această problemă și modul în care gestionează Iulius Mall spațiile de închiriat, președintele PSD Timișoara a venit și cu o soluție concretă. „Nu mi se pare normal ca în centrul orașului să găsim afaceri de ruletă, jocuri de noroc și păcănele. Pe zona străzii Mărășești se poate delimita o parte din ea pentru bicicliști și rolleri, o pistă specială, marcată, și astfel s-ar rezolva problema”, a specificat pesedistul.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore