ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Consiliul Județean Timiș SUSȚINE candidatura Timișoarei la titlul de Capitală Culturală Europeană. Ce sumă s-a alocat VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișoara este vizibil susținută în cursa pentru câștigarea titlului de Capitală Culturală Europeană. Consiliul Județean Timiș a acordat nu mai puțin de cinci milioane de euro pentru candidatura urbei de pe Bega la titlul râvnit, asta după ce aleșii din Consiliul Local Timișoara au aprobat alocarea a 20 de milioane de euro care vor fi folosiți în perioada 2017-2020.

„Sper să votăm în unanimitate suma de cinci milioane de euro pentru Timișoara – Capitală Culturală, tocmai pentru a demonstra că Consiliul Local este alături de oraș, îl susține, în ciuda faptului că proiectul a sosit pe ultima sută de metri și nu a fost votat în comisie. Banii se vor acorda doar dacă câștigăm titlul de Capitală Culturală Europeană. Va urma o perioadă de selecție din cele 9-10 municipii, în urma cărora vor rămâne 4-5 în concurs. Eu cred că Timișoara merită să meargă mai departe. Am acordat o sumă foarte mare, dacă ne raportăm la celelalte județe”, a spus Titu Bojin.

Despre Cetatea Cornești, pesedistul a atras atenția asupra intereselor venite din occident asupra acesteia. „Așa cum ați văzut, există un proiect pentru achiziționarea sau construirea unei clădiri care să poată reprezenta un sediu, în încercarea de a sprijini acțiunea de cercetare de la Cetatea Cornești. Sunt foarte multe firme din domeniul de specialitate interesate de ce se întâmplă acolo. Din discuțiile pe care le-am avut cu reprezentanții unei firme din Germania există solicitarea către noi pentru a sprijini proiectul. Considerăm necesară stabilizarea cercetărilor, a studiilor, a modului de expunere de la Cornești printr-o finanțare a acestui proiect. Cred că ne putem mândri și noi că vin oameni din alte țări ca să studieze Cetatea Cornești”, a declarat Titu Bojin.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore