Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cantitate URIAȘĂ de cannabis, depistată în urma unei operațiuni a DIICOT Timișoara, efectuată astăzi

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cantitate mare de droguri, ridicată astăzi de către polițiștii specializate în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Timiș, în urma a două percheziții efectuate pe raza Timișoarei. În urma perchezițiilor efectuate la locuințele unor bărbați de 36 și 37 de ani au fost descoperite nu mai puțin de 25 de kilograme de cannabis!

În primul dintre imobile au fost depistate plante recoltate, respectiv 20 de kilograme de masă vegetală verde, dar și alte 2,5 kilograme de muguri uscați. În cea de-a doua locuință, care arăta ca un adevărat leborator, cu ventilatoare, lămpi de încălzire, termometre și sisteme de umidificare, a fost găsită o cultură indoor formată din 35 de ghivece, recent recoltată, și alte 2 kilograme de cannabis uscat.

Au fost puse în executare 3 mandate de aducere, persoanele fiind depistate și conduse la audieri. Întreaga cantitate de droguri a fost ridicată de polițiști în vederea continuării cercetărilor, cercetările urmând să continue.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore