Bîrsășteanu, atac virulent la Nicolae Robu: Declarațile politice și pasiunle juvenile gen chitara și Facebook, după orele de program VIDEO

- Advertisement -

Dacă la început a fost Sorin Grindeanu cel care l-a atacant constant pe Nicolae Robu, pentru a susține că edilul timișorean nu-și face treaba de primar, a urmat apoi Titu Bojin și chiar mult mai tânărul Alfred Simonis. Cel mai nou și unul dintre cele mai virulente ”atacuri” din tabăra PSD a venit din partea lui Florin Bîrsășteanu.

Deputatul de Timișoara a ”sărit la gâtul” lui Robu pe motiv că primarul nu-și vede de Primărie și că se implică prea mult în campania electorală. ”Aș începe prin a face un apel la normalitate pe care îl solicităm domnului primar, care ar trebui să devină mai responsabil cu obligațiile pe care le are ca primar. Dânsul nu este agent electoral trimis de noi să administreze Primăria, ci este primar care are obligații pe care trebuie să și le asume în toată activitatea lui curentă. Poate să facă declarații politice, după-amiaza, de la sediul partidului, nu din sediul Primăriei” a spus Bîrsășteanu.

Ca și cum asta nu ar fi fost îndeajuns, pesedistul s-a legat și de viața ”privată” a lui Robu, luând peste picior ”consultările” edilului de pe rețeaua de socializare pe care acesta o folosește frecvent pentru a afla părerile timișorenilor de rând, dar și de dragostea lui Robu față de muzică. ”Știți foarte bine de câte ori face referiri politice la primărie, la conferințele de presă. I-aș mai recomanda domnului primar ca pasiunile lui juvenile, gen chitara și Facebook să și le satisfacă seara, după orele de program” a mai adăugat deputatul pesedist.

Bîrsășteanu nu i-a ”iertat” primarului nici faptuă că acesta susține sus și tare că Guvernul nu contribuie cu bani pentru bunul mers al proiectelor de infrastructură din Timișoara, făcând referire în mod deosebit la proiectul de extindere a Spitalului de Copii, însă pentru a afla ce a spus deputatul PSD despre acesta vă invităm să urmăriți înregistrarea video de mai jos. Urmîrind până la final clipul de mai jos puteți vedea și de ce spune fostul manager al Spitalului Județean din Timișoara că ”Robu este cunoscut ca un individ coleric, expansiv, entuziast”, dar și ce părere are despre ”cele peste 100 de șantiere pe care le-a numărat, n-am văzut să finalizeze vreunul dintre ele.

[responsive_youtube

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare