Sorin Grindeanu: „Cât timp am fost viceprimar, niciodată nu s-a ajuns la o astfel de situație” Președintele PSD Timiș caută SOLUȚII la nivel central pentru datoria Coltermului

Situația neverosimilă prin care a trecut Timișoara pentru o perioadă de 24 de ore a îngrijorat întreaga clasă politică de pe Bega. Colterm nu și-a plătit datoriile față de EON, astfel că aceștia au tăiat gazul, timișorenii fiind lăsați fără apă caldă și căldură. Ministrul Sorin Grindeanu, care în perioada când a fost viceprimarul orașului a avut de-a face cu situații mai puțin plăcute din acest punct de vedere, dorește să caute soluții la nivel central.

„Deși nu e treaba guvernului, o să încercăm să găsim soluții la nivel central, astfel încât să depășim această situație. Am avut o discuție cu ministrul finanțelor, l-am informat de situația apărută aici, voi vorbi cu doamna ministru al dezvoltării ca să încercăm să ajutăm orașul. Sigur, toate lucrurile bune sunt decontate în contul primarului, cele rele sunt în altă parte, dar nu mă interesează acest lucru. Mă interesează doar că aproape 75.000 de familii, acum, când vorbim, sunt fără apă caldă. Responsabilitatea este locală. Vreau să vă aduc aminte că, în ultimii doi ani, Guvernul a stins din datoriile Coltermului suma de aproximativ 165.000.000 de lei. Mă interesează să găsim soluții la nivel central, ca să ajutăm Timișoara”, a declarat Sorin Grindeanu.

Pesedistul a mai spus că atunci când ocupa postul de viceprimar lucrurile erau mult mai cenușii, dar niciodată nu s-a ajuns într-o astfel de situație. „Am fost viceprimar timp de 4 ani jumate și am coordonat din acea postură Colterm. Nu am întâmpinat situații simple, ci mult mai grele decât cea de acum. Din câte îmi aduc aminte, o singură dată ne-am confruntat cu situații de genul, dar încălzirea și apa caldă au fost întreruptă câteva ore”, a conchis președintele PSD Timiș.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=1FJwwE0HB_k&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img