ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nicolae Robu este de părere că EON putea să arate mai multă bunăvoință. Ce spune primarul Timișoarei despre pericolul de a rămâne în iarnă fără apă caldă VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După mai bine de 24 de ore de când societatea de termoficare Colterm a fost în imposibilitatea de a mai da apă caldă locuitorilor Timișoarei, din pricina unor datorii față de compania de gaz EON, primarul Nicolae Robu a ținut să facă niște lămuriri vis-a-vis de situația financiară a acestora. De asemenea, edilul spune că, de când a devenit primarul Timișoarei, lucrurile s-au îmbunătăți, iar EON putea să arate mai multă bunăvoință.

„Când am devenit primar, Colterm și RATT, erau în faliment. Prin măsurile luate am redresat relativ repede pe cea de-a doua, dar la Colterm problemele au persistat. Chiar dacă am îmbunătățit situația vizibil, am rămas alte datorii foarte vechi, care atrag după ele penalități substanțiale. În această situație, conducerea executivă a Colterm a fost focalizată pe plata în cât mai mare măsură a acestor penalități și nu a avut suficienți bani ca să plătească la timp cele 7 milioane, cât era la scadență din datoria de vreo 12 milioane existentă față de EON. Din cele 7 milioane, 3,5 milioane s-au plătit astăzi. Ieri s-a făcut comunicarea către EON că astăzi se va plăti o sumă de 3,5 milioane, dar ei nu au avut niciun fel de înțelegere. Eu cred că ar fi putut să aibă puțină înțelegere, văzând buna credință în relația cu ei. Îmi pare rău, este extrem de neplăcut pentru timișorenii afectați, inclusiv eu sunt abonat Colterm. Sperăm să depășim cât mai repede acest moment inacceptabil”, a declarat primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Situația neplăcută prin care au trecut timișorenii în aceste 24 de ore este una în urma căreia grijile vor persista, mai ales pentru că vine iarna. „Nu cred că există pericolul de a ne trezi în mijlocul iernii fără căldură, dar un răspuns mai bun pot da cei de la Colterm. Am declanșat o analiză. Dacă sunt vinovați cei de la Colterm, le voi cere demisia în numele cetățenilor timișoarei. Ei încearcă să obțină un credit bancar, mizând pe faptul că Primăria Timișoara va plăti subvențiile abonaților la timp. Dacă va obține creditul, nu există niciun risc la iarnă”, a susținut Nicolae Robu.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore