Ripensia Timișoara a pierdut astăzi două puncte importante în bătălia pentru promovare care, din câte se pare, va fi dusă împotriva celor de la Voința Mașloc. După ce au condus în două rânduri, cu 1-0 și 2-1, galben-roșii s-au văzut din nou egalați în final, dintr-o lovitură de pedeapsă, scor 3-3.

Mediop a trimis o pasă excelentă lui Blănaru care, din postură de 1 la 1 cu Carlaonț, fostul portar al Ripensiei din sezonul trecut, l-a luat la țintă pe acesta. Același Mediop, la 20 de minute după startul jocului, a deschis scorul în urma unei acțiuni personale, printr-un șut de la mare distanță.

Doar două minute a durat avantajul gazdelor, pentru că Dumitru avea să restabiliească egalitatea. Minutul 41 a fost cel în care golgheterul Nanu a fost înlocuit cu Luca, asta după ce Briciu a obținut un penalty, transformat de jucătorul care avea să fie schimbat. Chiar și așa, s-a restabilit din nou egalitatea după o gafă în defensiva Ripensiei. Rădulescu a ieșit greșit pe mine, iar Făgețan l-a lobat fără nicio problemă.

Până la pauză trupa din Ciarda Roșie a trecut din nou în avantaj. Mediop a marcat pentru 3-2, după o pasă excelentă a lui Popa.

Orțișoara a început în atac repriza secundă pentru ca, în minutul 78, Vițan să egaleze la 3, transformând o nouă lovitură de pedeapsă. În ciuda eforturilor de a lua toate cele trei puncte, Ripensia Timișoara nu a mai găsit calea spre gol.

Ripensia Timișoara: Rădulescu – Popa, Zaluschi, Păscăleanu, Toma – Briciu, Ungureanu -Blănaru, Mediop,Nanu – Trifu.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.