ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ripensia Timișoara PIERDE două puncte importante în economia barajului de promovare. Cocoșul Orțișoara a dovedit tărie de caracter, după ce a restabilit egalitatea de trei ori

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ripensia Timișoara a pierdut astăzi două puncte importante în bătălia pentru promovare care, din câte se pare, va fi dusă împotriva celor de la Voința Mașloc. După ce au condus în două rânduri, cu 1-0 și 2-1, galben-roșii s-au văzut din nou egalați în final, dintr-o lovitură de pedeapsă, scor 3-3.

Mediop a trimis o pasă excelentă lui Blănaru care, din postură de 1 la 1 cu Carlaonț, fostul portar al Ripensiei din sezonul trecut, l-a luat la țintă pe acesta. Același Mediop, la 20 de minute după startul jocului, a deschis scorul în urma unei acțiuni personale, printr-un șut de la mare distanță.

Doar două minute a durat avantajul gazdelor, pentru că Dumitru avea să restabiliească egalitatea. Minutul 41 a fost cel în care golgheterul Nanu a fost înlocuit cu Luca, asta după ce Briciu a obținut un penalty, transformat de jucătorul care avea să fie schimbat. Chiar și așa, s-a restabilit din nou egalitatea după o gafă în defensiva Ripensiei. Rădulescu a ieșit greșit pe mine, iar Făgețan l-a lobat fără nicio problemă.

Până la pauză trupa din Ciarda Roșie a trecut din nou în avantaj. Mediop a marcat pentru 3-2, după o pasă excelentă a lui Popa.

Orțișoara a început în atac repriza secundă pentru ca, în minutul 78, Vițan să egaleze la 3, transformând o nouă lovitură de pedeapsă. În ciuda eforturilor de a lua toate cele trei puncte, Ripensia Timișoara nu a mai găsit calea spre gol.

Ripensia Timișoara: Rădulescu – Popa, Zaluschi, Păscăleanu, Toma – Briciu, Ungureanu -Blănaru, Mediop,Nanu – Trifu.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore