Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Unirea Sânnicolau Mare, EGALA lui ACS Poli II într-o partidă la care a asistat și Florin Marin. Alb-violeții au dominat partida

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Unirea Sânnicolau Mare a întâlnit-o astăzi, în meciul care a deschis etapa a X-a din „D” Timiș, pe ACS Poli II, sub privirile antrenorului primei echipe, Florin Marin. Deși partida a fost controlată în cea mai mare parte de alb-violeți, gazdele au deschis scorul în prima parte și au condus cea mai mare parte a jocului. Egalarea a venit cu cinci minute înaintea fluierului final, astfel că jocul s-a încheiat 1-1.

După startul jocului, condus de o brigadă maghiară, ACS Poli II s-a instalat la conducerea teritorială a jocului. Prima ocazie a venit în urma unui corner, atunci când Bocșan a reluat cu capul în brațele portarului Sitaru. A urmat o serie de ocazii la rând pentru oaspeți. Păduraru, tot cu capul, a trimis alături, aproape de vinclu, ca mai apoi Galea să intervină în ultima clipă în fața lui Mailat, rămas singur cu portarul.

Contrar cursului jocului, Unirea a deschis scorul. Șutul lui Jivan, la firul ierbii, de la peste 25 de metri l-a prins total nepregătit pe Pap, 1-0. Doar două minute mai târziu avantajul Sânnicolaului putea fi dublat, asta dacă același Pap nu intervenea în fața loviturii libere executată aproape perfect de Galea, sub transversală. Ultima ocazie a fost contabilizată în contul timișorenilor. Sorescu a început o acțiune solitară și a tras din colțul stâng al careului, de la aproximativ 18 metri, mingea mângâind bara.

După revenirea de la cabine în joc a existat o singură echipă, cea în căutarea egalării. Totuși, șansa era să le surâdă amfitrionilor. Miron a recuperat o minge în apărare, în banda stângă, a urcat 20 de metri cu ea la picior și a trasat o diagonală care l-a găsit în partea dreaptă pe Crișan, scăpat singur cu Pap, însă și-a prelungit mingea prea mult, accidentându-se în cele din urmă.

Cu cinci minute înainte de final a picat golul egalizator. Sorescu i-a pus mingea pe tavă lui Bocșan, din lovitură liberă, iar acesta a reluat-o cu capul, la vinclu, 1-1. Nu mai puțin de trei etape au trecut de când ACS Poli II nu a mai cunoscut gustul victoriei, în vreme ce Unirea Sânnicolau Mare este la al doilea rezultat de egalitate la rând.

Unirea Sânnicolau Mare: Sitaru – Petrișor, Uzun, Miron, Galea – Oancia, Jivan – Crișan, Vasilcin, Cărpinișan – Michi. Au mai intrat: Blaga, Florescu, Toma Stoianov. Antrenor: Nae Căprărescu.

ACS Poli II: Pap – Fridrich, Sporin, Bocșan, Sturz – Păduraru, Oprea – Mailat, Birnoi, Sorescu – Golda. Au mai intrat: Boldea, Potoleanu. Antrenor: Adrian Săvoiu.

*150 de spectatori au asistat la jocul dintre Unirea Sânnicolau Mare și ACS Poli II.

*Partida a fost arbitrată de o brigadă maghiară.

*La meci a fost prezent și Florin Marin, antrenorul principal al lui ACS Poli Timișoara.

*Omul meciului: Miron Mihai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare