Unirea Sânnicolau Mare, EGALA lui ACS Poli II într-o partidă la care a asistat și Florin Marin. Alb-violeții au dominat partida

- Advertisement -

Unirea Sânnicolau Mare a întâlnit-o astăzi, în meciul care a deschis etapa a X-a din „D” Timiș, pe ACS Poli II, sub privirile antrenorului primei echipe, Florin Marin. Deși partida a fost controlată în cea mai mare parte de alb-violeți, gazdele au deschis scorul în prima parte și au condus cea mai mare parte a jocului. Egalarea a venit cu cinci minute înaintea fluierului final, astfel că jocul s-a încheiat 1-1.

După startul jocului, condus de o brigadă maghiară, ACS Poli II s-a instalat la conducerea teritorială a jocului. Prima ocazie a venit în urma unui corner, atunci când Bocșan a reluat cu capul în brațele portarului Sitaru. A urmat o serie de ocazii la rând pentru oaspeți. Păduraru, tot cu capul, a trimis alături, aproape de vinclu, ca mai apoi Galea să intervină în ultima clipă în fața lui Mailat, rămas singur cu portarul.

Contrar cursului jocului, Unirea a deschis scorul. Șutul lui Jivan, la firul ierbii, de la peste 25 de metri l-a prins total nepregătit pe Pap, 1-0. Doar două minute mai târziu avantajul Sânnicolaului putea fi dublat, asta dacă același Pap nu intervenea în fața loviturii libere executată aproape perfect de Galea, sub transversală. Ultima ocazie a fost contabilizată în contul timișorenilor. Sorescu a început o acțiune solitară și a tras din colțul stâng al careului, de la aproximativ 18 metri, mingea mângâind bara.

După revenirea de la cabine în joc a existat o singură echipă, cea în căutarea egalării. Totuși, șansa era să le surâdă amfitrionilor. Miron a recuperat o minge în apărare, în banda stângă, a urcat 20 de metri cu ea la picior și a trasat o diagonală care l-a găsit în partea dreaptă pe Crișan, scăpat singur cu Pap, însă și-a prelungit mingea prea mult, accidentându-se în cele din urmă.

Cu cinci minute înainte de final a picat golul egalizator. Sorescu i-a pus mingea pe tavă lui Bocșan, din lovitură liberă, iar acesta a reluat-o cu capul, la vinclu, 1-1. Nu mai puțin de trei etape au trecut de când ACS Poli II nu a mai cunoscut gustul victoriei, în vreme ce Unirea Sânnicolau Mare este la al doilea rezultat de egalitate la rând.

Unirea Sânnicolau Mare: Sitaru – Petrișor, Uzun, Miron, Galea – Oancia, Jivan – Crișan, Vasilcin, Cărpinișan – Michi. Au mai intrat: Blaga, Florescu, Toma Stoianov. Antrenor: Nae Căprărescu.

ACS Poli II: Pap – Fridrich, Sporin, Bocșan, Sturz – Păduraru, Oprea – Mailat, Birnoi, Sorescu – Golda. Au mai intrat: Boldea, Potoleanu. Antrenor: Adrian Săvoiu.

*150 de spectatori au asistat la jocul dintre Unirea Sânnicolau Mare și ACS Poli II.

*Partida a fost arbitrată de o brigadă maghiară.

*La meci a fost prezent și Florin Marin, antrenorul principal al lui ACS Poli Timișoara.

*Omul meciului: Miron Mihai.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara...

CJ Timis se lauda cu transparenta in alegerea finantarii proiectelor culturale si sportive pe anul 2019

Consiliul Județean Timiș (CJT) supune dezbaterii publice ghidurile privind...

Poli Timisoara: sase meciuri amicale programate inainte de reluarea sezonului

Clubul de fotbal Poli Timișoara are programate șase jocuri...

Poli Timisoara isi pastreaza antrenorul ”demis” si scumpeste pretul biletelor pentru meciul cu ASU

Divizionara secundă de fotbal, Poli Timișoara, a anunțat, astăzi,...

Timisoara mai poate astepta: CNI finanteaza un stadion de 10.000 de locuri la Slatina

La începutul acestei săptămâni, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Călin...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img