ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Săptămâna Prevenirii Criminalității, încheiată cu Ziua Siguranței Rutiere. Cum au luat parte copiii la această acțiune a poliției

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Săptămâna Prevenirii Criminalității a luat astăzi sfârșit, odată cu ultima zi, dedicată siguranței rutiere, în care polițiștii din cadrul Biroului de Analiză și Prevenirea Criminalității și Serviciului Rutier, împreună cu voluntari ai Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timișoara, au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor în trafic. De altfel, tot în acest program a avut loc și campania „Nu trece dincolo”, dedicată celor care trec neregulamentar strada.

Oamenii legii au fost prezenți atât în principalele intersecții din municipiile Timișoara și Lugoj, unde i-au informat pe toți participanții în trafic despre măsurile ce trebuie adoptate pentru prevenirea accidentelor rutiere, dar și în mai multe unități de învățământ gimnazial, unde au susținut cursuri de informare pe linie rutieră. Cei mai încântați au fost de departe copiii de la o școală timișoreană, prezenți în fața Bega Shopping Center, care au fost înarmați de către oamenii legii cu fluiere și pliante, luând parte activ la campania națională „Nu trece dincolo”, prin care pietonii au fost informați de pericolul care-i pândește de fiecare dată când trec strada ilegal. Ca și statistică, în județul Timiș, indisciplina pietonilor este pe primul loc între cauzele generatoare de accidente grave.

[responsive_youtube https://www.youtube.com//watch?v=NotjWKfdFx8&feature=youtu.be]

 

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore