Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Doi ţigani au blocat traficul pe autostrada A1, lângă Timişoara. Vezi ce accident ciudat a provocat unul dintre ei FOTO+VIDEO

- Advertisement -

Doi ţigani, aflaţi într-un autoturism Citroen C5 înmatriculat în Irlanda, au fost pe punctul de a provoca un adevărat dezastru, sâmbătă seara, pe autostrada A1, în apropiere de comuna Giarmata. Aceştia tractau o platformă auto pe care se afla un SUV Isuzu Trooper, care, se pare că nu fusese ancorat suficient de bine, iar la un moment dat a intrat în balans. SUV-ul a „scăpat” de pe platformă şi a „coborât” direct pe autostradă. Romii au oprit şi au coborât să vadă ce s-a întâmplat iar din spate venea, regulamentar, un Volkswagen Golf combi în care se aflau două persoane. Şoferul autoturismulului nu a mai putut evita impactul şi a lovit platforma în plin, pasagerul primei maşini fiind prins între platforma auto şi Golf, acesta fiind rănit.

Motivul pentru care incidentul nu s-a soldat cu decese este datorat norocului celor doi cetăţeni bulgari aflaţi în Golf – maşină înmatriculată, la rândul ei, în Bulgaria. Şoferul maşinii de fabricaţie germană şi pasagerul din dreapta acestuia, au scăpat nevătămaţi, singurul rănit fiind transportat la spital, în stare stabilă.

Poliţia, alături de un echipaj SMURD şi o ambulanţă s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, însă, spre norocul tuturor, ceilalţi implicaţi nu necesită îngrijiri medicale de urgenţă. Oamenii legii au demarat o anchetă, iar traficul pe direcţia Timişoara – Arad a fost blocat mai bine de o oră, datorită nefericitului incident, dar şi cercetărilor efectuate de poliţişti.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=S3q0owW103k&feature=youtu.be]

 

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore