Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Leii au „halit” urşii! BC Timişoara 103-58 Timba Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
5.1 °
4 °
92 %
5.1kmh
75 %
mar
5 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
15 °

Cei peste 1.000 de spectatori care au luat loc în tribuna sălii Constantin Jude din Timişoara, pentru derby-ul local la baschet masculin, nu au regretat prezenţa la această partidă, mai ales dacă admiră mai mult BC Timişoara în dauna celor de la Timba.

Alb-violeţii au preluat iniţiativa încă de la începutul meciului, iar după ce au condus cu 10-0, elevii lui Petricevic şi-au ajudecat primul sfert cu 34-13. Diferenţa de 21 de puncte avea să crească până la pauza mare, iar după 21-19, tabela indica, înainte de intrarea la cabine, 55-32.

Repriza secundă a debutat în acelaşi stil pentru „leii din Banat”, care şi-au adjudecat sfertul trei cu 31-13, elevii lui Bogdan Murărescu fiind total depăşiţi de situaţie. Ultima parte a jocului dintre cele două formaţii timişorene de primă divizie a fost din nou, puţin mai echilibrată, dar tot „gazdelor” a aparţinut, după 17-13. Partida s-a încheiat cu scorul de 103-58, dar şi cu o statistică cel puţin interesantă pentru BC Timişoara, a cărei titulari au marcat 56 de puncte în timp ce rezervele au reuşit nu mai puţin de 47, în timp ce pentru „urşi”, titularii au punctat de 48 de ori, iar rezervele au mai adus doar 10 puncte la zestre.

Marcatori:

BC Timişoara: Jovanovic – 25 de puncte, Vasojevic – 16, Lăpuşte – 13, Conley – 11, Gacesa, Lee şi Toth câte 8, Milencovici 6, Radulovic 4, Filip şi Petrişor câte 2.

Timba Timişoara: John Florveus – 25 de puncte cu 11 recuperări (double-double), Nakic – 8, Andrieş 7, Costa, Czmor, Popa şi Pătru – câte 4, Todorov – 2.

 

Foto:facebook.com/baschetclubtimisoara

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare