Jaf într-un magazin din Timișoara, cu spray lacrimogen. Făptașul a vandalizat mai multe mașini

- Advertisement -

Un tânăr de 17 ani este cercetat de către polițiștii timișoreni după ce ar fi jefuit un magazin din Timișoara. Suspectul a fost prins de oamenii legii după ce a vandalizat mai multe mașini din oraș.

Potrivit polițiștilor, la începutul lunii august, tânărul a pătruns într-un magazin din oraș, a pulverizat spray iritant lacrimogen pentru a neutraliza vânzătoarea și a furat mai multe pachete de țigări. Mai mult, același tânăr a vandalizat mai multe autoturisme, miercuri seara și a reușit să creeze un prejudiciu de aproximativ 1500 de lei.

„La data de 17 august a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 3 Timișoara au identificat un tânăr, de 17 ani, bănuit de distrugerea mai multor autoturisme. În fapt, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 06.40, cel în cauză ar fi distrus oglinzile a cinci autoturisme care se aflau parcate pe strada Eneas, din municipiul Timișoara”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului, precum și pentru recuperarea prejudiciului cauzat.

Foto: arhiva

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img