ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Polițiștii rutieri au acordat aproape 350 de sancțiuni în weekend. Nivel de alcoolemie ABSURD pentru un șofer timișorean

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Aproape 350 de sancțiuni au fost aplicate de către polițiștii rutieri într-o nouă acțiune desfășurată în weekend-ul trecut, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Dintre acestea, 165 au fost date celor care nu au respectat limitele legale de viteză, alte 21 de permise de conducere fiind reținute în vederea suspendării.

Dintre cele mai exact 341 de sancțiuni contravenționale, nu mai puțin de 36 au fost acordate celor care nu și-au pus centura de siguranță. 9 certificate de înmatriculare au fost retrase și au fost constatate 13 infracțiuni.

De asemenea, polițiștii timișeni au depistat doi bărbați sub influența băuturilor alcoolice. Unul dintre ei se afla la volanul mașinii în noaptea de 17 spre 18 septembrie, în jurul orei 04.05. Aflați pe strada Ciprian Bumbescu, polițiștii Secției 2 Timișoara au oprit pentru control un șofer care a trecut pe „roșu”, iar după ce l-au testat cu aparatul etilotest, tânărului de 24 de ani i-a rezultat o valoare de 0.88 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost transportat la spital pentru reportarea probelor biologice.

1.17 mg/l alcool pur, fără permis, acroșând două autoturisme

Un alt bărbat, de 38 de ani, aflat sâmbătă, 19 septembrie, în jurul orei 19.00 în trafic pe strada Tudor Vladimirescu, a acroșat două autoturisme care erau parcate regulamentar. După ce s-au deplasat la fața locului, polițiștii Biroului Rutier Timișoara l-au testat pe acesta cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 1.17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, după ce a fost condus la spital, bărbatul a refuzat recoltarea probelor biologice.

După verificările efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că acesta nu avea nici măcar permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore