Aproape 400 de sancțiuni contravenționale, acordate de polițiștii timișeni într-o acțiune rutieră în weekend

0
1060

La fel ca în fiecare weekend, polițiștii timișeni au demarat o acțiune pe raza întregului județ Timiș, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Aproape 400 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate șoferilor indisciplinați, 133 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

Acțiunea desfășurată în perioada 6-8 noiembrie s-a soldat și cu 32 de permise de conducere reținute, mai multe decât în săptămânile trecute, iar din totalul sancțiunilor, 85 au fost acordate celor care nu au utilizat centura de siguranță. Neacordarea priorității de trecere pietonilor și vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depășire, conducere sub influența alcoolului și depășirea limitelor legale de viteză au fost motivele suspendării permiselor de conducere.

De asemenea, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare. Acțiunile vor continua și în această săptămână.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.