Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Șase jucători de la Timișoara Saracens au prins lotul pentru meciul cu Franța. Trei dintre ei, în formula de start

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

România va debuta la Campionatul Mondial de Rugby din Anglia peste două zile. După ce a stat în prima fază a turneului, „stejarii” vor intra pe teren în fața reprezentativei Franței, echipă care a bifat o victorie clară în partida de debut, împotriva Italiei, scor 32-10.

Dintre cei opt jucători convocați de la Timișoara Saracens, trei vor începe încă din primul minut partida: Valentin Popârlan, Mădălin Lemnaru și tongalezul naturalizat, Paula Kinikinilau. De asemenea, și fostul timișorean Cătălin Fercu, transferat între timp la Saracens Londra, va fi în „15”-le de start.

Aproape jumătate din banca de rezerve este alcătuită din jucătorii echipei de pe Bega: Valentin Calafeteanu, Andrei Rădoi și Stelian Burcea. Alex Țăruș și Eugen Căpățână nu au prins lotul de 23 de jucători, dar vor avea șansă în celelalte trei partide pe care România le va disputa cu siguranță la Campionatul Mondial.

stejarii

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore