Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

S-au pus în vânzare biletele pentru jocul din Cupa României dintre Ripensia Timișoara și Viitorul Constanța. De unde pot fi achiziționate și care este prețul

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Ripensia Timișoara și-a pus în vânzare biletele pentru partida din cadrul șaisprezecimilor Cupei României, împotriva prim divizionarei Viitorul Constanța. După ce acum doi ani galben-roșii au fost eliminați în aceeași fază, în urma unui joc contra celor de la Pandurii Târgu Jiu, 3-0 pe „Dan Păltinișanu”, de această dată visează la o calificare în sferturile de finală.

Cei care vor dori să asiste la meciul dintre Ripensia Timișoara și Viitorul Constanța pot achiziționa biletele de la sediul clubului Ripensia, Hotel Casa de la Rosa, de la stadionul „Dan Păltinișanu” – Birou Ticketing (intrarea în zona vestiarelor), de la standul de lângă magazinul Bega sau de la standul din centrul orașului, de lângă McDonalds.

Prețul biletelor este de 15 lei la tribune, în timp ce pentru unul la peluze fanii vor fi nevoiți să scoată din buzunar 10 lei. Atât elevii cât și cei de peste 60 de ani beneficiază de intrare liberă.

Ripensia Timișoara – Viitorul Constanța va avea loc pe „Dan Păltinișanu” și va începe de la ora 20.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare