utilaj-deszapezire-5

Firmele care se ocupă de deszăpezire la Timişoara sunt complet pregătite de venirea iernii. Asta anunţă primarul Timişoarei, Nicolae Robu, care spune că a purtat discuţii cu conducerile societăţilor Retim şi Drumuri Municipale.

“Vine iarna și vreau să vă informez că societățile care au în sarcină deszăpezirea au fost luate la întrebări în privința stadiului pregătirii și ele se declară pregătite de intervenții. Am auzit că va fi o iarnă mai grea decât cele pe care le-am avut în ultimii ani, cu atât mai mult le cer acestor firme, evident că e vorba de SDM și Retim, să aibă stocurile aprovizionate cu toate substanțele necesare, să aibă utilajele funcționale, să aibă forța de muncă necesară să fie pregătite pentru intervenție, astfel încât să nu avem probleme în oraș”, a declarat astăzi Robu.

Contractele pentru deszăpezire care ar fi trebuit să expire în iarna acestui an au fost prelungite de Consiliul Local Timişoara în 2016. „Biroul Salubrizare din cadrul PMT intenționează demararea procedurii de achiziție publică pentru desfășurarea activității de salubrizare a Municipiului Timișoara, procedură care se poate întinde pe o perioadă de un an de zile. Având în vedere cele de mai sus, propunem emiterea unei hotărâri de consiliu local prin care să se aprobe prelungirea prin act adițional a fiecăruia din cele șase contracte de delegare a gestiunii activității de curățare și transport al zăpezii de pe căile publice și menținerea acestora pe timp de polei sau îngheț până la data de 30 aprilie 2018”, se arăta în proiectul votat anul trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.