ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Orar nou la Aeroportul Internațional Timișoara. Ce destinații noi s-au introdus

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Toamna vine cu noutăți la Aeroportul Internațional Timișoara, acolo unde au fost introduse două destinații noi, spre Tel Aviv și şi Frankfurt-am-Main şi zece curse suplimentare spre Bucureşti. Detalii despre orarul curselor și despre noul orar, care intră în vigoare de la 29 octombrie, puteți citi mai jos:

„Compania aeriană Tarom va reintroduce cursele zilnice 609/ 610, cu plecare din Otopeni la ora 21:25 şi sosire la Timişoara la ora 22:40. Cursa retur va avea loc a doua zi dimineaţa, cu plecare din Timişoara la ora 6:00 şi sosire în Bucureşti la 7:10.
De asemenea, compania aeriană Ryanair a suplimentat cursele spre Bucureşti, introducând în 3 zile pe săptămână curse de după-amiaza. Astfel, în zilele de luni, miercuri şi vineri, vor avea loc curse cu plecare din Otopeni la 12:30 – sosire la Timişoara la 13:35, iar cursa retur va decola din Timişoara la 14:10, cu aterizare în Bucureşti la 15:15.
În total, în sezonul de iarnă, săptămânal vor fi 43 de zboruri spre Bucureşti, cu 10 mai multe faţă de sezonul precedent.

Tot începând cu sfârşitul acestei luni, compania aeriană Lufthansa va introduce o nouă destinaţie: Frankfurt-am-Main. Cursele vor fi zilnice spre şi dinspre cel mai mare nod aerian din Europa pentru curse intercontinentale. Din Frankfurt sunt disponibile număr de aproape 300 de destinaţii deservite prin curse regulate care, odată cu deschiderea acestei noi rute din Timişoara, vor fi mai uşor accesibile pasagerilor care pleacă din regiunea Banat.

Compania aeriană Wizzair introduce din acest sezon destinaţia Tel Aviv. Zborurile vor avea loc de două ori pe săptămână, în zilele de luni şi vineri. Tel Aviv va fi prima o cursă aeriană regulată care face legătura dintre Timişoara şi o ţară din afara Europei”, transmite Aeroportul Timișoara.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore