Aeroportul-Timișoara13

Toamna vine cu noutăți la Aeroportul Internațional Timișoara, acolo unde au fost introduse două destinații noi, spre Tel Aviv și şi Frankfurt-am-Main şi zece curse suplimentare spre Bucureşti. Detalii despre orarul curselor și despre noul orar, care intră în vigoare de la 29 octombrie, puteți citi mai jos:

„Compania aeriană Tarom va reintroduce cursele zilnice 609/ 610, cu plecare din Otopeni la ora 21:25 şi sosire la Timişoara la ora 22:40. Cursa retur va avea loc a doua zi dimineaţa, cu plecare din Timişoara la ora 6:00 şi sosire în Bucureşti la 7:10.
De asemenea, compania aeriană Ryanair a suplimentat cursele spre Bucureşti, introducând în 3 zile pe săptămână curse de după-amiaza. Astfel, în zilele de luni, miercuri şi vineri, vor avea loc curse cu plecare din Otopeni la 12:30 – sosire la Timişoara la 13:35, iar cursa retur va decola din Timişoara la 14:10, cu aterizare în Bucureşti la 15:15.
În total, în sezonul de iarnă, săptămânal vor fi 43 de zboruri spre Bucureşti, cu 10 mai multe faţă de sezonul precedent.

Tot începând cu sfârşitul acestei luni, compania aeriană Lufthansa va introduce o nouă destinaţie: Frankfurt-am-Main. Cursele vor fi zilnice spre şi dinspre cel mai mare nod aerian din Europa pentru curse intercontinentale. Din Frankfurt sunt disponibile număr de aproape 300 de destinaţii deservite prin curse regulate care, odată cu deschiderea acestei noi rute din Timişoara, vor fi mai uşor accesibile pasagerilor care pleacă din regiunea Banat.

Compania aeriană Wizzair introduce din acest sezon destinaţia Tel Aviv. Zborurile vor avea loc de două ori pe săptămână, în zilele de luni şi vineri. Tel Aviv va fi prima o cursă aeriană regulată care face legătura dintre Timişoara şi o ţară din afara Europei”, transmite Aeroportul Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.