ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Țiganii din clanul Stancu, o nouă sfidare. De ce nu pot reabilita Casa Muhle

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Lucrările de readucere la forma inițială a Casei Muhle, un monument simbol pentru istoria capitalei Banatului nu vor începe în viitorul apropiat. Asta pentru că proprietarul casei, un țigan din clanul Stancu, a cerut Primăriei Timișoara o păsuire de la punerea în aplicare a sentinței judecătorești prin care era obligat să aducă la starea inițială monumentul. Asta după ce imobilul deţinut de Ionel Stancu a fost moştenit de un membru al clanului Cîrpaci.

La data de 6 octombrie 2017, moştenitorul Mihai Geb Cîrpaci Ion-Nelson a solicitat prelungirea certificatului de urbanism pentru clădirea de pe bd. Mihai Viteazul nr. 3. Certificatul de urbanism pentru care se solicită acum prelungirea este din 7 noiembrie 2016 (nr. 4631) şi prevede lucrări de reconstruire prin consolidare şi refacere acoperiş, extindere la faţada posterioară, transformare mansardă pe toată suprafaţa. Importantă este precizarea înscrisă de Primărie pe certificat: Certificatul poate fi utilizat pentru obţinerea Autorizaţiei de Construire-lucrări de tip b)/Construcţii pentru locuinţe-Reconstruire clădire prin aducerea la starea iniţială, înainte de Autorizaţia de Construire nr. 985 din 5.07.2011. În aceste zile i se elibererează proprietarului aprobarea de prelungire pentru certificatul de urbanism şi urmează să primim solicitarea lui de emitere a autorizaţiei de construire. Primăria va emite autorizaţia de construire, dar cu condiţii. Astfel, autorizaţia va cuprinde toate aspectele stabilite de instanţă. De asemenea, se va face la faţa locului urmărirea realizării lucrărilor în conformitate cu decizia instanţei pentru aducerea la starea iniţială a clădirii”, a informat Primăria Timișoara.

Foto: Arhivă

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. Cum au moștenit țiganii asemenea case?! De parcă au deținut vreodată strămoșii lor așa ceva! Corupția din Timișoara e la alt nivel față de restul României!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore