ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ACS Poli II pierde prima poziție după înfrângerea de la Mașloc, într-o partidă umbrită de gestul incalificabil a lui Popovici. Rezultatele complete ale etapei a VIII-a

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Etapa a VIII-a din Liga a IV-a, la fel ca și precedenta, a adus o nouă schimbare în fotoliul de lider. După ce Ripensia Timișoara s-a instalat inițial pe prima poziție în urma victoriei de vineri din fața Făgetului, sâmbătă a venit rândul Mașlocului să-și revendice primul loc, după ce i-a administrat lui ACS Poli II prima înfrângere din campionat, scor 1-0.

În uvertura etapei, Unirea Sânnicolau Mare a obținut o victorie meritată contra celor de la Marcel Băban Jimbolia, scor 2-0, ca la Timișoara, Ripensia să facă instrucție, așa cum se aștepta, cu Flacăra Făget, scor 4-0. Derby-ul rundei a avut loc sâmbătă dimineață între Voința Mașloc și ACS Poli II. Jocul a fost decis în mitanul secund după golul marcat de Berceanu. Partida a fost pusă-n umbră de ieșirea necontrolată a lui Popovici, după ce a luat mingea și a șutat-o către arbitru, înjurându-l: „Du-te-n p*** mea!”.

Ghiroda a făcut un nou egal nesatisfăcător pe teren propriu, 1-1 cu Lorena Giarmata Vii, iar Pobeda Dudeștii Vechi a câștigat în fața lanternei roșii CFR 1933 Timișoara, scor 4-2. Orțișoara a urcat până pe locul 6, după ce i-a învins pe cei din Peciu Nou cu 3-1, iar nou-promovata Avântul Periam a cedat după o partidă cu 7 goluri, 3-4 pentru Progresul Gătaia.

Același deznodământ a fost și la Timișuș Șag, Muraniul învingând cu 4-3. Voința Biled și ACS Dumbrăvița au disputat ultima partidă din cadrul etapei, soldată cu victoria gazdelor, 2-1, în fața unei trupe ca a Dumbrăviței, care nu se regăsește. Macavei, antrenorul oaspeților, a fost trimis în tribună.

Rezultatele etapei a VIII-a:

Vineri, 18 septembrie

Unirea Sânnicolau Mare – Băban Marecel Jimbolia 2-0

Ripensia Timișoara – Arsenal Flacăra Făget 4-0

Sâmbătă, 19 septembrie

Pobeda Dudeștii Vechi – CFR 1933 Timișoara 4-2

ACS Ghiroda – Lorena Giarmata Vii 1-1

Voința Mașloc – ACS Poli II 1-0

AS Peciu Nou – Cocoșul Orțișoara 1-3

Timișul Șag – AS Murani 3-4

Avântul Periam – Progresul Gătaia 3-4

Duminică, 20 septembrie

Voința Biled – ACS Dumbrăvița 2-1

Clasament: 1. Mașloc 22p.; 2. Ripensia Timișoara 21p; 3. ACS Poli II 19p; 4. Sânnicolau Mare 16p; … 16. Timișul Șag 6p; 17. Flacăra Făget 3p; 18. CFR 1933 Timișoara 0p.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore