ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Jandarmii timișoreni au depistat peste 3300 de țigări de contrabandă. Metodă INEDITĂ de a ascunde marfa

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Peste 3300 de țigări de contrabandă și alte 20 de kilograme de cafea au fost ridicate de către jandarmii Grupării Mobile din Timișoara. Marfa a fost găsită în timpul desfășurării unei acțiuni punctuale a jandarmilor timișoreni, ieri, 20 septembrie, în piața Govândari din Reșița.

Scopul acestor misiuni a fost combaterea comerțului ilicit cu produse accizabile și de contrabandă, desfășurându-se în două localități din județul Caraș-Severin, piața Govândari și localitatea Bocșa Mică. Unul dintre comercianții depistați ascundea țigările de contrabandă în mai multe cutii de suc de doi litri.

Toată cantitatea de țigări și cafea a fost ridicată în vederea confiscării, fiind predată lucrătorilor Direcției Vamale Timișoara, care au aplicat sancțiuni contravenționale cuprinse între 1.000 și 1.500 de lei, pentru cele 11 persoane depistate.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore