Peste 3300 de țigări de contrabandă și alte 20 de kilograme de cafea au fost ridicate de către jandarmii Grupării Mobile din Timișoara. Marfa a fost găsită în timpul desfășurării unei acțiuni punctuale a jandarmilor timișoreni, ieri, 20 septembrie, în piața Govândari din Reșița.

Scopul acestor misiuni a fost combaterea comerțului ilicit cu produse accizabile și de contrabandă, desfășurându-se în două localități din județul Caraș-Severin, piața Govândari și localitatea Bocșa Mică. Unul dintre comercianții depistați ascundea țigările de contrabandă în mai multe cutii de suc de doi litri.

Toată cantitatea de țigări și cafea a fost ridicată în vederea confiscării, fiind predată lucrătorilor Direcției Vamale Timișoara, care au aplicat sancțiuni contravenționale cuprinse între 1.000 și 1.500 de lei, pentru cele 11 persoane depistate.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.