Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

“Cei trei tâlhari de la Răsărit” – O mașină, un levier, o societate comercială

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Orele dimineții de 21 septembrie au dat de lucru polițiștilor timișeni, aceștia au fost sesizați că un grup de persoane necunoscute a pătruns într-o societate comercială situată pe strada Behelei. Suspecții ar fi pătruns în clădire prin forțarea ușii de acces după care ar fi sustras mai multe pachete de țigări. Ajunși la locul faptei, polițiștii au constatat că persoanele în cauză își luaseră tălpășița.

În urma investigațiilor efectuate, „fugarii” au fost depistați în zona Badea Cârțan, doi dintre ei fiind minori. După niște cercetări mai extinse, polițiștii au stabilit că, în cursul aceleași nopți, tinerii ar mai fi sustras un levier și articole de îmbrăcăminte din interiorul unui autoturism. Levierul fiind „elementul-cheie” ce a fost folosit ulterior la forțarea ușii de acces a societății comerciale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat iar poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor trei şi recuperării prejudiciului cauzat, în valoare de 3500 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare