Ripensia Timișoara, VICTORIE înaintea confruntării cu Viitorul Constanța. Galben-roșii, pe prima poziție până la meciurile lui ACS Poli II și Mașlocului

0
786

Deși a avut moralul scăzut după înfrângerea din etapa trecută cu ACS Poli II, Ripensia Timișoara și-a făcut treaba astăzi, în uvertura etapei a VIII-a din Liga a IV-a. Galben-roșii au avut parte de un joc facil contra penultimei clasate, Flacăra Făget, și au învins cu 4-0.

Cum a obișnuit în cele mai multe partide, „Ripi” le-a oferit celor prezenți un start en fanfare. După doar 8 minute meciul era ca și rezolvat. Dacă în minutul 5, golgheterul Nanu a deschis scorul, trei minute mai târziu era deja majorat avantajul. Senegalezul Mediop, lansat foarte bine de Zaluschi, a încheiat acțiunea cu gol.

Doar o echipă a existat pe teren până la finalul primelor 45 de minute. Nanu, Francescu și Ungureanu au trecut în mai multe rânduri pe lângă golul trei. Totuși, acesta a venit după începutul reprizei secunde. Zaluschi a transformat de la punctul cu var penalty-ul obținut de Nanu, printr-o scăriță superbă.

Mediop a realizat doppieta în minutul 56. 4-0 avea să fie scorul, după ce senegalezul a marcat din pasa lui Ungureanu. Deși se anunța un al doilea mitan cu foarte multe reușite, o singură ocazie notabilă a mai putut fi trecută în contul gazdelor, atunci când același Mediop, din doi metri, a tras în bară.

Ripensia Timișoara a urcat pe prima poziție, până la jocurile pe care ACS Poli II și Mașlocul trebuie să le dispută în această etapă. Săptămâna viitoare galben-roșii vor avea parte de, probabil, cel mai important meci al lor, contra Viitorului din Constanța, în șaisprezecimile Cupei României.

Ripensia Timișoara: Ciui – Herțanu, Francescu, Păscăleanu, Popescu – Stancu, Zaluschi – Ungureanu, Mediop, Nanu – Trifu. Au mai intrat: Blănaru, Briciu, Nechifor, Zaluschi.

Spune-ţi opinia civilizat!