Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nicolae Robu, dezamăgit de lucrările de la noua Sală Polivalentă: „Nu îmi închipui ca până la finalul anului să nu fie terminată”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După luni întregi de întârziere, Sala Polivalentă din Timișoara care ar fi trebuit să fie gata pentru EuroBasket 2015, la feminin, care a avut loc la începutul verii, pare să ajungă într-o ultimă fază de construcție. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, s-a arătat dezamăgit de modul în care s-a lucrat la acest proiect și a explicat ce lucrări mai trebuie realizate pentru a se începe amenajările finale.

„La Sala Polivalentă s-a progresat, chiar dacă nu în ritmul în care mi-ar plăcea mie. Sunt foarte nemulțumit de cum se lucrează acolo, dar îmbucurător este că peretele vertical dinspre sud a fost realizat în întregime, doar coroana de record între el și acoperiș mai trebuie făcută și zona respectivă va deveni închisă ermetic. De îndată ce vom avea o închidere ermetică, se va putea lucra la amenajarea suprafeței de joc, a gradenelor, la lucrărilor de finisaj”, a specificat edilul Timișoarei.

Nicolae Robu speră ca până la sfârșitul anului Timișoara să aibă, în sfârșit, o nouă sală polivalentă. „Suntem pe ultima sută de metri. Nu pot să îmi închipui că nu se vor finaliză lucrările până la sfârșitul acestui an, oricât de nemulțumit aș fi de firmele care lucrează acolo, de neseriozitatea de care, din păcate, a dat dovadă în primul rând antreprenorul general”, a conchis primarul Timișoarei.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore