Transfer aeroport
11.4 C
Timișoara
24-feb.- 2020
Transfer aeroport

Nicolae Robu scoate timișorenii în stradă: ”Miting APOLITIC pentru șoseaua de centură!” Cine zice NU

Articole Populare

România nu mai are două șosele spectaculoase! A fost inaugurat TransRarăul- a treia minune ”asfaltată” a țării VIDEO

Transrarăul este șoseaua din munţii Moldovei, care face legătura dntre Valea Bistriţei, de la Chiril şi Valea Moldovei, la...

VIDEO! Timişoara, invadată de ţepari care se dau reprezentanţi Enel. Vezi cum actioneaza

Atenţie mare cui deschideţi uşa şi ce acte semnaţi! Mai mulţi locuitori din Cartierul Plopi din Timişoara s-au trezit...

Incident grav la Timișoara, țiganii fac legea cu pistolul. Polițiștii Secției 2 au mușamalizat incidentul

Incident grav, la o spălătorie din oraș, situată la intersecția străzii Ștefan cel Mare cu strada Eroilor. Atât un...
Voceahttps://www.voceatimisului.ro/
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro
- Advertisement -

În timp ce președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin anunța cu surle și trâmbițe că Timișoara va avea o șosea de centură, edilul-șef al orașului este pregătit să scoată timișorenii în stradă pentru a protesta față de lipsa de investiții în infrastructura județului timiș, pregătită de Guvernul României și Ministrul Transporturilor pentru încă 15 ani de-acum înainte.

Primarul capitalei Banatului a demarat un sondaj de opinie, pe rețeua de socializare preferată de el, în care solicită părerea timișorenilor vis-a-vis de o posibilă ieșire în stradă pentru a protesta față de actualul guvern, susținând că vrea să organizeze un ”miting apolitic” prin care să solicite imperativ includerea ”centurii” Timișoarei în Masterplanul General de Transport 2014-2030.

Mai jos vedeți sondajul formulat de Nicolae Robu:

”TEMA: LIPSA CENTURII TIMIȘOAREI din master planul pe transporturi pentru perioada 2014-2030

Da, ați citit bine, stimați timișoreni: Guvernul Ponta consideră că Timișoara, cel mai dinamic oraș al țării în 2013, conform celebrei reviste Forbes, al doilea contributor la bugetul centralizat al țării, al treilea oraș din România după populație, nu are nevoie de centură ocolitoare până în 2030!

După Guvernul Ponta, Timișoara trebuie să fie încă 15 ani traversată de TIR-uri și de mii și mii de mașini aflate zilnic în tranzit, cu poluarea aferentă, cu ambuteiajele inerente, cu distrugerile provocate drumurilor, cu crăpăturile cauzate clădirilor etc.!

EU CONSIDER CĂ ACESTEI NOI BATJOCURI TREBUIE SĂ-I SPUNEM UN NU HOTĂRÂT! ȘI SĂ FACEM ASTA ÎMPREUNĂ, INDIFERENT CE ALTCEVA NE DESPARTE!

Din păcate, PSD Timiș, în loc să se solidarizeze cu noi, încearcă să ne intoxice cu povești că „deși nu e în master plan, centura Timișoarei se va finanța, am vorbit eu cu x”. Oameni buni, oricine știe că pot fi finanțate din bani europeni, în domeniul transporturilor, DOAR OBIECTIVELE PREZENTE ÎN MASTER PLAN!

Iată de ce, VĂ CONSULT, întrebându-vă: SUNTEȚI DE ACORD SĂ ORGANIZAM UN MITING APOLITIC DE PROTEST FAȚĂ DE GUVERNUL PONTA PENTRU CĂ IGNORĂ TIMIȘOARA ȘI DE SOLICITARE IMPERATIVĂ A INCLUDERII CENTURII TIMIȘOAREI ÎN MASTER PLANUL PE 2014-2030?” scrie Robu pe Facebook, care dă și două posibilități de răspuns: ”Dacă DA, răspundeți clicuind Like, altfel postați textul „NU, N-AVEM NEVOIE DE CENTURĂ”.

După aproape o zi de la postarea de pe Facebook, nu există niciun mesaj de genul ”Nu, n-avem nevoie de centură”, ba mai mult, unii dintre timișoreni cer chiar autonomia Banatului sau a județului Timiș, din punct de vedere economic, cel puțin.

- Advertisement -
- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,697FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

Bastionul Maria Theresia, fâşie de istorie

Rădăcinile bastionului se adâncesc până în secolul al XVIII-lea. Fiind primul construit, undeva în jurul anului 1732, din cele...