dacia-1300-uap

Ieri, Camera Deputaţilor a adoptat Propunerea legislativă pentru completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 156/2007 privind despăgubirea persoanelor fizice care au constituit depozite la Casa de Economii şi Consemnaţiuni C.E.C. – S.A. în vederea achiziționării de autoturisme Dacia.

„Românii care au avut depozite la CEC înainte de 1990 şi le-au transferat un an mai târziu la BRD – Groupe Société Générale, în vederea achiziţionării unui autoturism Dacia îşi vor primii banii care li se cuvin după 23 de ani de aşteptare”, a declarat deputatul PSD Ana Birchall după adoptarea OUG 156/2007 de către Camera Deputaţilor.

„Din cei aproximativ 2.000 de cetăţeni care au de recuperat depozitul transferat la BRD, foarte mulţi s-au adresat direct Parlamentului pentru ca această problemă să se rezolve. După numeroasele solicitări pe care le-am primit pe această temă, am considerat oportună adresarea unei întrebări oficiale (nr.373A/13-03-2013) Ministerului Finanţelor Publice prin care solicitam sprijinul Executivului pentru clarificarea acestei situaţii”, a mai spus deputatul.

Parlamentul şi Guvernul au dat dovadă de o „excelentă colaborare” în rezolvarea unei probleme cu care cel puţin 2.000 de români se confruntă de peste 23 de ani a mai precizat Ana Birchall.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.