Transfer aeroport
8.3 C
Timișoara
26-feb.- 2020
Transfer aeroport

Grindeanu crede că noul guvern ar trebui să înceapă munca urgent. Care e cea mai arzătoare problemă a CJ Timiș

Si-a parcat BMW-ul ca un nesimtit si a scos numerele de inmatriculare ca sa scape de amenda

Conducătorul unui BMW parcat neregulamentar a crezut că scapă de sancțiune dacă își dă jos numerele...

Concert tribut Iron Maiden cu trupa Rainmaker, la Timisoara

Trupa sârbească Rainmaker ajunge pentru prima dată în Timișoara, unde vurmează să susțină un concert-tribut, live,...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie - 3...

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

Guvernul României ar trebuie să fie învestit şi să se pună cât mai repede pe treabă, crede Sorin Grindeanu, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, care la finele săptămânii trecute a declarat că are încredere că Sevil Shhaideh, nominalizată de PSD pentru funcţia de premier, va face treabă foarte bună.

În schimb, şeful CJ Timiş este nemulţumit de modul în care fostul guvern de tehnocraţi a gestionat problema fondurilor europene.

„Eu sper că odată cu instalarea noului guvern se vor debloca programele operaţionale importante pentru că e un mare minus pe care l-am avut. Dincolo de Programul Operaţional pe Resurse Umane, singurul pe care eu ştiu că l-a deblocat acest guvern de tehnocraţi din anumite interese mai mult sau mai puţin transparente, de exemplu programul POIM de infrastuctură unde judeţul Timiş putea să fie beneficiar pe infrastructură este aprobat. Prima poziţie pe program la centrul intermodal apare Timişul. Nu s-au lansat nici ghidurile, nu s-a acreditat nici autoritatea de management deci au pierdut foarte mult timp în care noi putem să începem să depunem proiecte şi să fim jucători în implementare acestor proiecre. Este un proiect de care se vorbeşte de 15 ani şi care este finanţat cu 35.000.000 de euro, condiţia e să se deblocheze lucrurile odată cu noul guvern. După aceea un alt proiect important pentru care cred că în primele şase luni ale noului an vom găsi finanţarea potrivită este cel al maternităţii. Avem, după cum ştiţi, setate lucrurile cu parteneri din Csongrad pe România – Ungaria, este un proiect de 10.000.0000 euro în care dânşii sunt partenerii noştri, trebuie lansat ghidul ca noi să vedem dacă este eligibil sau nu. Este un proiect la care nu renunţăm, acela legat de noua maternitate. Sunt şi proiecte mai micuţe pe prima jumătate a anului, dar aşteptăm să vedem dacă sunt elegibile în funcţie de criteriile programelor respective”, a declarat Grindeanu.

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,692FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

Reclamele din secolul trecut – Timişul de ieri

Vă invit alături de partenerii noştri de la Arhivele Naţionale Timiş să intrăm în lumea publicităţii din Timişul veacului...