Robu are PRETENȚII mari de la bugetul pregătit de Guvern pentru 2015! Vezi pentru ce cere bani VIDEO

0
1013

Nicolae Robu face ”apeluri bilunare” de luni de zile către Guvernul României și către primul ministru Victor Ponta, fără a avea succes însă. Chiar și așa, edilul-șef de pe Bega nu cedează și își pune mari speranțe în proiectul de buget de pe anul viitor, solicitând din nou bani pentru diferite obiective de mare anvergură atât de necesare Timișoarei.

”Aștept ca Guvernul să prevadă în proiectul de Buget pe 2014 finanțarea obiectivelor care sunt în jurisdicția guvernului, dar sunt de interes pentru Timișoara și pentru timișoreni. Acele obiective pe care eu le-am tot pomenit din două în două săptămâni și pentru care, până acum, s-au alocat zero lei” a explicat Nicolae Robu.

Care sunt proiectele pentru care Robu solicită bani de la ”centru”, în afara bazinului olimpic de înot, a sălii polivalente de 15.000 de locuri, sau a construirii unui nou stadion ultra-modern, puteți afla urmărind înregistrarea video de mai jos, acolo unde același Robu explică și de ce cere Guvernului să-și asume și să acorde funduri mult mai importante decât până acum pentru noul corp de clădire de la Spitalul de Copii ”Louis Țurcanu”.

Spune-ţi opinia civilizat!