Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieRobu are PRETENȚII mari de la bugetul pregătit de Guvern pentru 2015!...

Robu are PRETENȚII mari de la bugetul pregătit de Guvern pentru 2015! Vezi pentru ce cere bani VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Nicolae Robu face ”apeluri bilunare” de luni de zile către Guvernul României și către primul ministru Victor Ponta, fără a avea succes însă. Chiar și așa, edilul-șef de pe Bega nu cedează și își pune mari speranțe în proiectul de buget de pe anul viitor, solicitând din nou bani pentru diferite obiective de mare anvergură atât de necesare Timișoarei.

”Aștept ca Guvernul să prevadă în proiectul de Buget pe 2014 finanțarea obiectivelor care sunt în jurisdicția guvernului, dar sunt de interes pentru Timișoara și pentru timișoreni. Acele obiective pe care eu le-am tot pomenit din două în două săptămâni și pentru care, până acum, s-au alocat zero lei” a explicat Nicolae Robu.

Care sunt proiectele pentru care Robu solicită bani de la ”centru”, în afara bazinului olimpic de înot, a sălii polivalente de 15.000 de locuri, sau a construirii unui nou stadion ultra-modern, puteți afla urmărind înregistrarea video de mai jos, acolo unde același Robu explică și de ce cere Guvernului să-și asume și să acorde funduri mult mai importante decât până acum pentru noul corp de clădire de la Spitalul de Copii ”Louis Țurcanu”.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=6aSkbw4Bo0U&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...