Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalMihaela Triculescu, noul presedinte al ANAF. Ce o recomanda?

Mihaela Triculescu, noul presedinte al ANAF. Ce o recomanda?

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Premierul României, Viorica Dăncilă, a semnat astăzi Decizia de numire a Mihaelei Triculescu, economist cu peste 19 ani de experiență în mediul privat, în funcția de președinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), cu rang de secretar de stat.

Desemnarea Mihaelei Triculescu la conducerea ANAF a fost stabilită după evaluarea mai multor propuneri făcute de ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici. Conform portalului Guvernului, ”Mihaela Triculescu este economist cu o vastă experiență. În ultimii trei ani a fost practician în insolvență, asigurând managementul procedurii de insolvență pentru mai multe companii”.

Noul președinte al ANAF este licențiat în economie și a absolvit studii de master disciplina ”Analiză diagnostic și evaluarea afacerilor” Facultatea de Științe Economice a Universității din Craiova.

Decizia de numire intră în vigoare la publicarea în Monitorul Oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare